Nationaal

Print

Surf mee op de kracht van gratis pers. De mix tussen nuttige adressen en promoties maakt van dit medium een van de meest invloedrijke kanalen. Gratis pers versterkt de boodschap van speciale aanbiedingen, helpt consumenten in hun keuzeproces en beïnvloedt zo hun aankoopgedrag.

Dankzij de lokale verankering en de vele contactpunten van Deze Week, De Zondag, Steps en Krant Van West-Vlaanderen bereikt u een bijzonder breed publiek.

Contacteer ons en spreid uw boodschap over heel Vlaanderen.
Bron: Space, Pulsar Touchpoint, 2013

Op zoek naar het aantrekkelijkste aanbod van België? 
Roularta Local Media concentreert zich 100% op de regionale pers van Roularta en dit voor de nationale themareclame. Roularta Local Media staat garant voor snel en efficiënt maatwerk van uw campagnes. We zijn dus een toppartner voor uw mediaplan. Bovendien kunnen we, dankzij de brede portfolio van Roularta in diverse media ook mee bouwen aan uw 360° customer experiencer. Om u een nationale dekking te kunnen bieden, is Rossel Advertising Vlan/7Dimanche onze preferentiële partner in het zuidelijk landsgedeelte.

Een gemotiveerde ploeg staat tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen en helpt u om uw nationale campagnes zo goed mogelijk te laten renderen.

Opportuniteiten