Algemene info

Print

Deze Week

'Deze Week’ is de gratis krant van de toekomst en blikt vooruit op de week die komt, met aandacht voor wat er in de regio én daarbuiten te gebeuren staat. Deze Week bereikt elke week bijna ieder huisgezin in Vlaanderen. Al ruim 50 jaar was De Streekkrant/De Weekkrant dé huis-aan-huiskrant in Vlaanderen. In januari 2017 kreeg deze vaste waarde een nieuwe naam, een nieuw concept en een nieuwe lay-out en werd ‘Deze Week’.

Enkele opvallende nieuwigheden
• Uniek in België: geen advertenties op de cover.
• Meer lokaal, regionaal en nationaal nieuws en activiteitenkalender.
• Frisse lay-out met intuïtieve navigatie.
• Elke week op woensdag, gratis in heel Vlaanderen bij warme bakkers, in buurtwinkels en krantenwinkels
• Meer aandacht voor redactie zoals onze lezers vragen.

Deze Week nu ook bij de warme bakker!

Goed nieuws: het displaynetwerk van onze krant Deze Week breidt uit. En hoe! Voortaan vindt u Deze Week op woensdag bij de warme bakker in uw buurt. Natuurlijk blijven ook de buurtwinkels en krantenwinkels succesvolle verdeelpunten. Dit betekent dat er nu zo'n 3500 ophaalpunten zijn verspreid over ganse Vlaanderen.

Related News

Roularta is ook uitgever van een reeks zeer lokale huis-aan-huisweekbladen die ook allemaal op tabloidformaat verschijnen met een traditionele lokale titel. Op die manier komt Roularta in de provincies Oost- en West-Vlaanderen op veel plaatsen wekelijks twee keer aan huis. Met Tam-Tam, 't Fonteintje, Het Gouden Blad, De Wegwijzer enz.

Vlak over de grens met Frankrijk wordt de Franstalige tabloid Le Frontalier uitgebracht.

In Nederland geeft Roularta in joint venture met Wegener het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad uit, marktleider voor Zeeuwsch-Vlaanderen.

kerncijfers    CIM (2016-2017): 2.048.476 lezers