Nationaal

Print

Kent u één van de vertellingen van duizend en één nacht?

Ongetwijfeld. Storytelling is al van oudsher één van de krachtigste marketinginstrumenten. Storytelling uit zich op duizend en één manieren en triggert hierbij een emotionele respons. Mensen houden nu eenmaal van verhalende inhoud: een sprekend beeld, een grappige noot, een herkenbare setting, ...

Vertel 4.289.023 keer uw verhaal en ga breed, breder, breedst met Deze Week, De Zondag, Steps en Krant van West-Vlaanderen.

Contacteer ons en geniet van het kingsize bereik via Roularta Local Media.

Bron: CIM NRS 2016-2017

Op zoek naar het aantrekkelijkste aanbod van België? 
Roularta Local Media concentreert zich 100% op de regionale pers van Roularta en dit voor de nationale themareclame. Roularta Local Media staat garant voor snel en efficiënt maatwerk van uw campagnes. We zijn dus een toppartner voor uw mediaplan. Bovendien kunnen we, dankzij de brede portfolio van Roularta in diverse media ook mee bouwen aan uw 360° customer experience. Om u een nationale dekking te kunnen bieden, is Rossel Advertising Vlan/7Dimanche onze preferentiële partner in het zuidelijk landsgedeelte.

Een gemotiveerde ploeg staat tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen en helpt u om uw nationale campagnes zo goed mogelijk te laten renderen.

Opportuniteiten