Nationaal

Print

Ga voor breed en bereik een massa mensen. Roularta Local Media biedt u media met een bijzonder breed publiek: dankzij Deze Week, De Zondag, Steps en Krant van West-Vlaanderen bereikt u 3.401.618 lezers. Zet in op deze brede titels. Dankzij hun lokale verankering zitten deze media op de huid van vele consumenten. Wij zijn een en al oor om uw marketingdoelstellingen te helpen realiseren.

Op zoek naar het aantrekkelijkste aanbod van België? 
Roularta Local Media concentreert zich 100% op de regionale pers van Roularta en dit voor de nationale themareclame. Roularta Local Media staat garant voor snel en efficiënt maatwerk van uw campagnes. We zijn dus een toppartner voor uw mediaplan. Bovendien kunnen we, dankzij de brede portfolio van Roularta in diverse media ook mee bouwen aan uw 360° customer experiencer. Om u een nationale dekking te kunnen bieden, is Rossel Advertising Vlan/7Dimanche onze preferentiële partner in het zuidelijk landsgedeelte.

Een gemotiveerde ploeg staat tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen en helpt u om uw nationale campagnes zo goed mogelijk te laten renderen.

Nieuwsoverzicht