Nationaal

Print

Bereik de hele Vlaamse regio, informeer miljoenen mensen. Roularta Local Media biedt een unieke brede spanwijdte dankzij media zoals Deze Week, De Zondag, Steps en Krant van West-Vlaanderen.
3.401.618 consumenten lezen deze regionale media op zoek naar lokaal nieuws, consumententips en shopping opportuniteiten. Dankzij hun lokale verankering kleven deze media op de huid van vele consumenten. Contacteer ons en geef uw campagne vleugels. Zo bereikt u ongekende hoogtes in commercieel succes
Bron: CIM 2014-2015 (1)

Op zoek naar het aantrekkelijkste aanbod van België? 
Roularta Local Media concentreert zich 100% op de regionale pers van Roularta en dit voor de nationale themareclame. Roularta Local Media staat garant voor snel en efficiënt maatwerk van uw campagnes. We zijn dus een toppartner voor uw mediaplan. Bovendien kunnen we, dankzij de brede portfolio van Roularta in diverse media ook mee bouwen aan uw 360° customer experiencer. Om u een nationale dekking te kunnen bieden, is Rossel Advertising Vlan/7Dimanche onze preferentiële partner in het zuidelijk landsgedeelte.

Een gemotiveerde ploeg staat tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen en helpt u om uw nationale campagnes zo goed mogelijk te laten renderen.

Nieuwsoverzicht