Events

Print

Nieuwbouwzondag

Wat is Nieuwbouwzondag?

Nieuwbouwzondag is dé inspiratiedag in Vlaanderen voor iedereen die wil bouwen, kopen en/of investeren. Die dag stellen honderden projecten hun deuren open voor een breed publiek van bouw- en kooplustigen. Als deelnemend bedrijf genereer je op 1 dag tijd talrijke kwalitatieve leads en conversies.

Wanneer vindt Nieuwbouwzondag plaats?

Nieuwbouwzondag gaat 2 keer per jaar door: elk voorjaar en elk najaar. In 2022 gaat Nieuwbouwzondag door op 24 april en op 23 oktober.

Wie kan deelnemen?

Nieuwbouwzondag is relevant voor zowel vastgoedkantoren als projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Alles wat nieuwbouw is, kan via Nieuwbouwzondag gepromoot worden bij de bezoekers: nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen, verkavelingen, inspiratiewoningen, toonzalen, ...

Wie bezoekt Nieuwbouwzondag-projecten?

Zowel zij die willen bouwen op maat als zij die een woning/appartement willen kopen als toekomstige bewoner of als investeerder.

Wat houdt deelname in?

 • Je verschijnt in het Nieuwbouwzondag-dossier in De Zondag op 17 en 24 april. Je kiest daarbij zelf in welke regio('s) in Vlaanderen je wilt verschijnen.
 • Je staat op de website www.nieuwbouwzondag.be.
 • Je kunt voor bijkomende (omnichannel) visibiliteit zorgen door jouw campagne te combineren met:
  • DZ Magazine, de maandelijkse gratis bijlage bij De Zondag
  • Mijn Stad TV, een beeldschermennetwerk actief in drukke handelszaken in 26 Vlaamse centrumsteden
  • Online bannering op de websites van Roularta-titels via Local Display Advertising (Trends, Knack, Feeling, Libelle, Plus, Sabato ...)
 • Je ontvangt ondersteunend POS-materiaal en digitaal promomateriaal.
 • Het event wordt door Roularta gepromoot via een grootschalige mediacampagne op de radio, online en in print voor een maximale opkomst van bezoekers.
 • Je maakt kans op €2.500 mediabudget door jouw deelname te delen op sociale media.

Wat deelnemers aan vorige edities van Nieuwbouwzondag vonden:

"Een echte voltreffer! We hebben heel veel geïnteresseerde kandidaten over de vloer gehad. Iedereen was aangenaam verrast van de ruimte die zich achter de gevel bevond, wat nogmaals bewijst dat een kijkdag zijn nut heeft."
- Simoen & Vermeulen

"We hadden ruim 300 bezoekers. Om punten te geven op het initiatief, kunnen we zeggen dat dit een 10/10 verdient!"
- Think Urban

"We hadden heel wat bezoekers met een groot aantal effectief geïnteresseerden. Verhouding 50/50 investeerders en mensen die het appartement of de woning zelf willen bewonen. Bedankt!"
- Corpuss

"Tevreden van de oprecht geïnteresseerde bezoekers op Nieuwbouwzondag!"
- Vastgoedgroep Degroote

"Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug! En of Nieuwbouwzondag een succes was! We zijn blij dat we onze mooie projecten mochten tonen en toelichten met uitgebreid professioneel advies. Tot de volgende keer!"
- Stessens Bouwbedrijf

"3 locaties, 3 topteams, 100 bezoeken. Merci!"
- Lapeire Woningbouw

"Wij vonden het zeker een geslaagde Nieuwbouwzondag en voor herhaling vatbaar. We hadden ongeveer 250 bezoekers, en de kwaliteit hiervan vonden wij ook erg hoog."
- Multibat

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Meer info of een offerte op maat? Contacteer ons gerust: