Nationaal adverteren

Print

Nationale visibiliteit met regionale focus

Bij Roularta Local Media bieden we media-oplossingen aan die gans Vlaanderen kunnen bereiken, maar die je wel tot op provinciaal of zelfs stedelijk niveau kunt aanpassen. Zo profiteer je van een ruim bereik, maar is je boodschap steeds op maat van je doelpubliek. Efficiënt én impactvol!

De aard van onze media-oplossingen laat ook toe om in elke fase van de customer journey aanwezig te zijn: om potentiële klanten aan te trekken, klanten te werven, klantenrelaties te onderhouden en loyaliteit op te bouwen.

MerkenKalenderTarievenAdvies

Regionaal maatwerk met geomarketing

Open je een nieuwe vestiging, wil je de traffic in je dealernetwerk versterken, of worstel je met (andere) regionale uitdagingen, zoals bijvoorbeeld personeelstekort? Met onze geomarkting-tool Mediaplanner maken wij een analyse op maat, gebaseerd op jouw briefing over doelstellingen en attractiezones.

Hoe werkt het?

Bezorg ons de lijst van jouw dealers of agenten en hun verkoopzones en wij helpen jou met het opzetten van uniforme campagnes op regionaal niveau. Zo kan je heel makkelijk nationale campagnes doortrekken naar het regionaal niveau, of traffic genereren naar jouw regionale verkooppunten.

Contacteer ons vrijblijvend

Wil je graag weten hoeveel werk, zorgen, tijd en geld je kan besparen met zo'n analyse? Stuur een mailtje naar info@roulartalocalmedia.be of vul onderstaand formulier in.