De Zondag | trakteert tijdens de zomer

Print

Het zomert in De Zondag

 De zomer, daar kijkt iedereen naar uit. De temperaturen stijgen en de zon tovert een glimlach op ieders gezicht. Het zomerseizoen heeft heel wat te bieden en wij ook! Staycation en vakantie in eigen land zullen dit jaar nog centraal staan, dus is het nu het uitgelezen moment om je zaak extra in de kijker te plaatsen. Een uniek vakantiehuisje, een overheerlijke BBQ schotel, een uitstap voor groot en klein, een leuke opendeurdag of korting, … alles is mogelijk!

 De Zondag trakteert...met 1+1 GRATIS

Heb je een speciaal zomeraanbod uitgewerkt? Verdienen uw zomersolden een extra boost? Neem je deel aan de lokale braderij? 
Met een zomercampagne in De Zondag zet je je zaak ook in zomer dubbel in de kijker met onze zomeractie 1 + 1 GRATIS.

  • Hoe werkt het?
    Reserveer tussen 4 juli tot 29 augustus 2021 advertentieruimte in De Zondag en je krijgt er zomaar dezelfde advertentieruimte gratis bovenop.*
  • Geef je zomercampagne extra pit
    Combineer je printcampagne met een "straffe" online campagne met Local Display Advertising. Zo bereikt jouw campagne alle lezers van onze nieuwssites zoals Knack, Trends, Feeling, Libelle, Flair...uit je regio.
  • De Zondag verschijnt tijdens de zomer in speciale clusteredities:

Ben jij ook net enthousiast geworden om tijdens de warme zomerdagen te verschijnen in De Zondag?
Laat het ons weten, we denken graag mee! We bekijken graag samen hoe we jouw zomer succesvoller kunnen maken.
Krijg ons advies via mail of bel uw accountmanager.

1. Deze actie is verbonden aan specifieke voorwaarden en is niet cumulatief met andere promoties. Voor alle info, tarieven en reservaties, neem contact op met je accountmanager. Deze actie geldt niet op de verschijningsdata 25/7, 1/8 en 7/8 wegens gereduceerde verschijning en geldt niet op editie De Zondag Kust.