Uw partner in lokale marketing

Print

Hebt u er al eens bij stilgestaan hoe nieuwe technologieën ons shoppinggedrag veranderd hebben in de voorbije 5 jaar? Wat is de impact in de komende 5 jaar, over 10 jaar? Een beetje beangstigend, niet :) Hoe gaat u een volwaardige 360° customer experience creëren?

Wat zijn de bouwstenen van pittige local marketing?

Winkelen zal iedereen blijven doen. Maar de manier waarop verandert ongelooflijk snel. Bovendien verwachten consumenten, dus wij allemaal, steeds meer en meer van onze winkelervaringen. Het is dus van het allergrootste belang dat u, als lokale ondernemer, nadenkt over de toekomst en het juiste antwoord biedt aan uw klanten. Dus

Alles begint bij u !
Dat is voor ons evident. Consumenten kiezen vandaag zelf via welke kanalen ze vinden wat ze nodig hebben. Of het nu online, in de buurtwinkel, bij grote ketens, in winkelcentra of in de winkelstraat is.... Het vergt heel wat kunst,vliegwerk én expertise om hierop perfect in te spelen.  Het wordt helemaal een uitdaging als u alle beschikbare kanalen, print en online, optimaal wil inzetten om een maximaal resultaat te bekomen. Dan is een solide, betrouwbare partner als Roularta Local Media goud waard. Samen met u denken we na en gaan we op zoek naar de beste oplossing die past bij uw zaak, bij uw ambities en vooral bij u.

We hebben immers een jarenlange ervaring als uitgever van ijzersterke huis-aan-huisbladen en magazines. Deze combineren we met een doorgedreven knowhow in digitale toepassingen. Van concept tot publicatie, in print & digitaal. Met een frisse kwalitatieve lay-out, sterke redactie met aandacht voor lokaal, regionaal en nationaal nieuws en zeer efficiënt distributiemodellen spelen we helemaal in op wat onze lezers, uw klanten, verwachten. Kortom, een 360° service helemaal op uw maat!

Gezien, gevonden én gekozen worden
Als trendsetter en marktleider in regionale marketingtoepassingen, denken wij voortdurend mee met onze klanten en willen we ook steeds inspireren met vernieuw(en) de oplossingen. Of het nu gaat over onze gratis kranten Deze Week en De Zondag als voor het lifestyle maandblad Steps, gaan we het engagement aan dat u steeds het juiste evenwicht tussen kwaliteit, redactie en advertenties. Zo bieden we u passende oplossingen zodat uw lokale, regionale en nationale promotionele marketing kunt optimaliseren.