Uw partner in local marketing

Print

Hebt u er al eens bij stilgestaan hoe nieuwe technologieën ons shoppinggedrag veranderd hebben in de voorbije 5 jaar? En wat de impact zal zijn in de komende 5 jaar, over 10 jaar? Een beetje beangstigend, niet? Winkelen zal iedereen blijven doen maar de manier waarop verandert ongeloofljk snel. Bovendien zullen consumenten, wij ook, steeds meer en meer verwachten van onze winkelervaringen. Het is dus van het allergrootste belang dat u, als lokale ondernemer, nadenkt over de toekomst en het juiste antwoord biedt aan uw klanten. Dus hoe gaat u een volwaardige 360° customer experience creëren? Hoe vult u de bouwstenen van uw lokale marketing in?

Alles begint bij uw klant.
Consumenten kiezen vandaag zelf via welke kanalen ze vinden wat ze nodig hebben: online, de buurtwinkel, grote ketens, winkelcentra, winkelstraten in de stadcentra...De kunst is om hierop perfect in te spelen en ervoor te zorgen dat u alle beschikbare kanalen, print en online, optimaal inzet om uw lokale marketing te ondersteunen.

Door onze jarenlange ervaring als uitgever van ijzersterke huis-aan-huisbladen en magazines te combineren met onze doorgedreven knowhow in digitale toepassingen, leveren wij u een 360°-service. Van concept tot publicatie, in print & digitaal. Met een frisse kwalitatieve lay-out, sterke redactie met aandacht voor lokaal, regionaal en nationaal nieuws en zeer efficiënt distributiemodellen spelen we helemaal in op wat onze lezers, uw klanten, verwachten.

Gezien, gevonden én gekozen worden
Als trendsetter en marktleider in regionale marketingtoepassingen, denken wij voortdurend mee met onze klanten en willen we ook steeds inspireren met vernieuw(en) de oplossingen. Of het nu gaat over onze gratis kranten Deze Week en De Zondag als voor het lifestyle maandblad Steps, gaan we het engagement aan dat u steeds het juiste evenwicht tussen kwaliteit, redactie en advertenties. Zo bieden we u passende oplossingen zodat uw lokale, regionale en nationale promotionele marketing kunt optimaliseren.