De Zondag voor HR-professionals

Print

Inspireer potentiële kandidaten op een uniek moment

De Zondag is de meest gelezen gratis krant in Vlaanderen en wordt wekelijks trouw meegenomen bij 3.800 verdeelpunten in Vlaanderen (bakkers en supermarkten). Het lezen van De Zondag gebeurt dus op een uniek moment: 's zondags, wanneer men tijd heeft om zich te informeren en te laten inspireren. Het zondagse ontbijt is trouwens het ideale overlegmoment voor belangrijke levenskeuzes, zoals een carrièreswitch of bijbaan!

Jouw campagne in De Zondag

Jouw rekruterings- of employer branding campagne kan verschijnen in de rubriek Jobs. Daarnaast kun je jouw zaak, aanbod of acties ook zeer specifiek in de kijker zetten met ...:

  • Het dossier 'Focus op ...', waarbij een specifieke sector in kijker wordt gezet. Keuze uit: Techniek, Zorg, Knelpuntberoepen, Transport & Logistiek
  • Advertorialformules: Topwerkgever Gespot / Duurzaam bedrijf in de kijker / My Job, My Perfect Match / Nice place to work / Opleiding in de kijker / Opleiding on the job

Het bereik van je campagne

Het totale bereik van De Zondag telt 1,5 miljoen lezers in gans Vlaanderen, maar als adverteerder heb je de mogelijkheid om enkel in de regio's naar keuze te verschijnen. Zo kun je je campagne gericht afstemmen op je doelpubliek en werkgebied.