Deze Week

Print

Meer volk over de vloer deze week?

Al meer dan 60 jaar is Deze Week is dé shoppingkrant in uw regio. Een ijzersterk GRATIS weekblad met lokale koopjes en interessante aanbiedingen. Ook jobs, immo, het lokaal nieuws, puzzels en recepten, enz…komen ruim aan bod. Een blad om elke week naar uit te kijken. Jouw lokale adviseur helpt je graag! 

Meer volk over de vloer
Een opendeurdag aankondigen of een kortingsbon in Deze Week brengt gegarandeerd meer bezoekers naar je winkel.

De kortste weg naar een groot publiek
Dankzij de huis-aan-huisbedeling van Deze Week wordt jouw advertentie gezien door duizenden gezinnen.

Shoppingkrant vol interessante aanbiedingen
In Deze Week lees je wat er leeft in de regio: lokale nieuwtjes, shoppinginfo, zoekertjes, jobaanbiedingen en immo. Kortom, voor elk gezinslid iets!

Print blijft langer hangen
Onderzoek toont aan dat een boodschap op papier intensiever verwerkt wordt dan een digitale bron. We lezen minder vluchtig, met een grotere betrokkenheid en aandacht. De boodschap blijft langer herinnerd, dit geldt voor alle leeftijdsgroepen, inclusief millenials! Bron: Adformix.com

Betrouwbaarheid
Een krant straalt betrouwbaarheid uit. Het gevoel van transparantie en eerlijkheid is meer aanwezig dan bij zoekmachine advertenties, online banners en zeker meer dan op sociale media. Hierdoor zijn de advertenties in kranten geloofwaardiger voor de lezer. Bron: marketingsherpa.com

Bereik onafhankelijk van het platform
Bij online advertenties bepalen Adblockers en algoritmes of jouw boodschap wordt getoond. Om niet helemaal afhankelijk te zijn van Google en Facebook is het belangrijk om print toe te voegen aan je mediamix.

Deskundig advies
Onze lokale communicatieadviseurs vertalen jouw doelstellingen in een sterke campagne, met creatieve concepten - opmaak inbegrepen!

Related news