Deze Week

Print

Deze Week is al meer dan 60 jaar verankerd in uw regio! 

Daarom is Deze Week is dé shoppingkrant van Vlaanderen. Een ijzersterk gratis weekblad met lokale koopjes en interessante aanbiedingen, de  jobmarkt en de immo-advertenties, het lokaal nieuws, puzzels en recepten, enz… Een blad waar uw klanten elke week naar uitkijken.

Download hier de algemene productfiche en vraag aan uw accountmanager naar de productfiche van uw regio.

De belangrijkste vernieuwingen:

Huis-aan-huis bedeeld in alle brievenbussen
Wij kiezen voor de totale huis-aan-huis bedeling. Voortaan krijgen 2,5 miljoen Vlaamse gezinnen Deze Week gegarandeerd in de brievenbus. Deze Week is het enige gratis weekblad dat elke week overal verschijnt in alle provincies, in alle steden en gemeenten van Vlaanderen. 
 

Adverteren kan opnieuw op cover
U leest het goed: uw advertentie kan verschijnen op de cover van Deze Week. Interesse? Wees er snel bij want de formaten en beschikbare advertentieruimte blijven beperkt. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager of het regionale kantoor van uw regio.

 

Uw advertentie helemaal op maat
Een opendeurdag, een fantastische aanbieding of een nieuw product: uw promotiecampagne is bij ons in goede handen. Wij bereiden samen met u een plan voor, afgestemd op uw budget, en op uw maat. Binnen enkele dagen staat uw zaak in Deze Week tegen een bijzonder interessant tarief : u kiest zelf voor een full page (tegen een zeer scherpe prijs) of voor om het even welk formaat dank zij ons nieuw en eenvoudig modulair systeem. Adverteren?

 

Related news