DZ Magazine

Print
BrochureVerspreidingsgebiedKalenderFormaten, tarieven & deadlinesWebsite

DZ Magazine: lifestyle aan de ontbijttafel

DZ Magazine is het maandelijkse lifestylemagazine (m/v/x) dat sinds januari 2022 elke laatste zondag van de maand als bijlage bij De Zondag verschijnt. Bij elk nummer hoort een thema waarrond een waaier aan interessante verhalen en boeiende artikels over mode, beauty, wonen, culinair en reizen is uitgewerkt. Goed voor een maand lang leesplezier!

3 goeie redenen om te adverteren

  1. Distributie. Je surft mee op het wijdvertakte distributienetwerk van De Zondag (zo'n 3.800 handelszaken in gans Vlaanderen)
  2. Momentum. De klant neemt het magazine mee op zondagvoormiddag: veelal het enige moment in de week waarop men echt tijd heeft om zich te informeren en te laten inspireren.
  3. Langdurig relevant. De nieuws- en inspirationele artikels van De Zondag vinden in DZ Magazine een complementair, langdurig verlengstuk. De kwalitatieve lifestyle content, sprekende beelden en aantrekkelijke opmaak zorgen ervoor dat DZ Magazine makkelijk mee verschuift van de ontbijttafel naar de koffietafel, en dus langer meegaat.

Blader online

Een voorsmaakje? Ga naar de online bladermodule van De Zondag en selecteer jouw regio op de kaart. Daarna krijg je een overzicht van alle recentste edities van De Zondag (eerste rij) en DZ Magazine (tweede rij). Klik op het nummer dat je wenst te lezen.

Wens je meer info over DZ magazine?