Kalender DZ Magazine

Print

Kalender redactionele thema's DZ Magazine 2022

Elke maand besteedt DZ Magazine ruime aandacht aan een specifiek redactioneel thema, dat de rode draad doorheen het nummer vormt.

  Verschijning Deadline Thema
zondag 30 januari dinsdag 18 januari Fit & Gezond
zondag 27 februari dinsdag 15 februari Eco & Duurzaamheid
zondag 27 maart dinsdag 15 maart Luxe
zondag 24 april

maandag 11 april
(vervroegd wegens Pasen)

Living
zondag 29 mei maandag 16 mei
(vervroegd wegens O.L.H.-Hemelvaart)

Beauty & Wellness

zondag 26 juni dinsdag 14 juni Zomer
zondag 28 augustus dinsdag 16 augustus Mode
  zondag 25 september dinsdag 13 september Luxe
  zondag 30 oktober dinsdag 18 oktober Living
  zondag 27 november dinsdag 15 november Feest

Inhoudelijk gaat DZ Magazine natuurlijk nog breder: ook reizen, culinaire trends & nog zo veel meer lifestyle-topics horen er thuis. Naast de standaard advertenties kun je adverteerder ook jouw campagne laten inpassen in een van onze (regionale) creatieve formules. Zo kun je heel makkelijk jouw boodschap koppelen aan het DNA van DZ Magazine!

  • Culinair: deze vaste maandelijkse rubriek in alle regio's biedt lezers de leukste culinaire adresjes in hun streek. Heb jij een nieuw menu, een interessante aanbieding, een opening van een tweede vestiging op stapel? Dan is deze pagina zeker de moeite om in te adverteren!
  • Mooi Wonen: deze rubriek toont de leukste adressen voor woonst, tuin & interieur van onze lezers. Verschijnt in de regio's Kortrijk, Roeselare, Brugge, Antwerpen Centraal-Zuid, Antwerpen Noord, Kempen, Denderstreek, Leie en Schelde, Waasland, Leiestreek.
  • In de kijker: deze rubriek plaatst lokale handelaars in de schijnwerpers. Verschijnt in de regio Oost-Brabant.

  • Gespot in: deze rubriek zet cultuur, natuur, shoppingplezier en architecturale blikvangers in de kijker. Verschijnt in de regio Oost-Brabant.

  • Vakmensen uit de regio: deze rubriek helpt onze lezers in hun zoektocht naar de juiste vakman. Verschijnt in de regio Brussel & Rand.

  • Leading Ladies: in deze rubriek verschijnt een mooie publireportage die het verhaal van jouw zaak vertelt.

Employer branding

Ben je op zoek naar nieuw talent? DZ Magazine is ook perfect inzetbaar voor jouw employer branding-/rekruteringscampagne. Onze media-adviseurs van Roularta Recruitment staan je graag bij!

Vastgoed, projectontwikkeling & bouwen op maat

Ben je actief in de immo- of bouwsector? Ook voor vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwpromotoren is DZ Magazine een effectief kanaal om leads te genereren. Neem contact op met Roularta Real Estate voor advies op maat!

DZ Magazine inkijken

Vragen of meer info? Neem gerust contact op: