DZ Magazine voor HR-professionals

Print

Werken is óók lifestyle!

DZ Magazine verschijnt sinds januari 2022 maandelijks als lifestylebijlage bij de gratis krant De Zondag, beschikbaar bij zo'n 3.800 bakkers en supermarkten in Vlaanderen. Met een hoogwaardige redactionele kwaliteit en een luxueuze uitvoering is dit de ideale omgeving voor jouw campagne. Elk nummer kadert binnen een specifiek thema dat aansluit bij de de leefwereld van een voornamelijk jongere doelgroep (25-45 jaar) - een leefwereld waarin werken een belangrijke pijler vormt.

Employer branding bij latent werkzoekenden

Met DZ Magazine krijg je de kans om jezelf als aantrekkelijke werkgever te positioneren in een duurzame lifestyle-context. Een strategische zet om ook latent werkzoekenden te bereiken en jouw werkgeversimago bij hen te boosten of top-of-mind te houden!

Hoe? Leg met een sterke employer branding-campagne of storytelling in een advertorial je troeven op tafel. Door te tonen waar jouw bedrijf voor staat en wat jij potentiële medewerkers te bieden hebt, maak je het verschil in tijden van 'war for talent'!

Distributie

Net zoals De Zondag verschijnt DZ Magazine in 16 regionale edities. Je bepaalt zelf in welke regio('s) jouw campagne verschijnt, in functie van jouw doelgroep.

Een voorsmaakje?

  • Ga naar de online bladermodule en selecteer jouw regio op de kaart. Daarna krijg je een overzicht van alle recentste edities van De Zondag (eerste rij) en DZ Magazine (tweede rij). Klik op het nummer dat je wenst te lezen.
  • Liever een gedrukt exemplaar? Krijg DZ Magazine gratis in de bus bezorgd via dit aanvraagformulier!
VerspreidingsgebiedPlanning thema'sFormaten & deadlinesTarieven

Wens je meer info over DZ magazine?