Algemeen

Print

Roularta Real Estate

Roularta Real Estate, kortweg RRE, is de business unit die 360° communicatie-oplossingen voorziet voor de vastgoed en bouwmarkt.

Onze ruime waaier aan producten stelt ons in staat voor elke pand, project of imagocampagne een oplossing  op maat te bieden met uw kantoor of website centraal.  Wij werken samen met u een volledig mediaplan voor een optimaal bereik van potentiële kopers/verkopers, op elk moment van hun Customer Journey.

In Nederlandstalig België is Roularta Media Group marktleider in regionaal adverteren. Met Deze Week, De Zondag, Krant van West-Vlaanderen, De Woonspeurder en immovlan.be garanderen wij het grootste bereik in uw regio.

Ook met ons event Nieuwbouwzondag, de dag waarop we nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen,.. open stellen voor een breed publiek van bouw- en kooplustigen,  zorgen wij 2 keer per jaar voor heel wat kandidaten voor onze deelnemers.

Haal meer uit je campagne door een printadvertentie te combineren met online oplossingen. Kies hierbij voor Local Display Advertising of Take Over op Immovlan.be.  Vraag ernaar bij uw vertrouwde accountmanager.

Meer weten?  Contacteer ons via roularta.real.estate@roularta.be of bel ons op 051 26 68 42