Immovlan

Print
Download brochureNaar de website

Immovlan, vastgoedportaal van meer dan 3.000 vastgoedpartners

Immovlan is uitgegroeid tot een vaste waarde in de markt. Dagelijks wordt het vastgoedportaal door meer dan 160.000 kandidaat-kopers, kandidaat-huurders, kandidaat-verkopers en kandidaat-verhuurders bezocht. Naast de website is er ook een app op IOS en Android én de panden zijn ook online bereikbaar via de Belfius-app.

7 goeie redenen om Immovlan op te nemen in je communicatieplan

  1. Bereik. Met 60 miljoen bezoeken en meer dan 4 miljoen conversies op jaarbasis is Immovlan 'the perfect match' tussen vraag en aanbod voor al je panden.
  2. Aanbod. Ruim 3.000 vastgoedprofessionals geven elke dag hun vertrouwen met meer dan 135.000 panden online.
  3. Inkoop. Overtuig websurfers dat ze op jouw kunnen rekenen voor de verkoop van hun huidige woning. Immovlan biedt hiervoor tal van oplossingen aan. Meer dan 25% van de surfers zijn kandidaat-verkopers van hun eigendom.
  4. Onderscheid jezelf. Zet je kantoor in de kijker en krijg meer bezoekers op je website met Wall Paper Pro of andere (display)formules.
  5. Gevestigde waarde. Immovlan bestaat al 18 jaar en kent de markt als geen ander. Maar liefst 105.000 fans volgen ons op Facebook.
  6. Innovatief. De Immovlan-app is beschikbaar op IOS en Android én het aanbod is ook beschikbaar via de Belfius-app.
  7. Persoonlijk. Niet zeker wat voor jou de beste aanpak is? Onze experten bekijken graag samen met jou de beste oplossing.

BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN