KW

Print
BereikWebsite

Thuis in West-Vlaanderen

De abonnementskrant 'De Krant van West-Vlaanderen' ligt aan de oorsprong van Roularta Media Group, maar is op vandaag uitgegroeid tot een heuse community brand

KW biedt een totaalaanbod aan West-Vlaams nieuws via een gedrukte krant op vrijdag, een online leesmodule hiervan én non-stop actuele berichtgeving online via de website en social media kanalen. Zo brengt KW meer dan ooit de West-Vlamingen samen. En dat lukt aardig: KW is het meest gelezen verkochte medium in West-Vlaanderen.

Onze missie: wat goed is voor West-Vlaanderen, is goed voor KW en zijn adverteerders. Samen brengen we het nieuws nog dichter bij de West-Vlaming! Want als we over de West-Vlaming berichten, dan doen we dat "met herte en ziel".

De Krant van West-Vlaanderen

​Vrijdag is KW-dag! Voor onze lezers is KW de vertrouwde barometer voor wat er leeft in de buurt. Wekelijks brengen we een slimme mix van lokaal nieuws en authentieke West-Vlaamse verhalen. De Krant van West-Vlaanderen verschijnt wekelijks als hybride krant met 3 publicaties:

 1. KW De Krant van West-Vlaanderen, een krant voor de hele provincie
 2. KW Weekend, een lifestyle- en entertainmentmagazine boordevol aangename tips, verrassende weetjes, knappe fotografie en indringende reportages of interviews. Alles wat de West-Vlaming boeit en inspireert, zoals interieur, mode, groen, gezondheid, lekker, … komt aan bod.
 3.  Een lokale krant voor 5 regio's, elk met een eigen traditionele titel:
  • KW Het Wekelijks Nieuws (Westhoek en Westkust)
  • KW Kortrijk- Menen - Waregem
  • KW De Weekbode (Roeselare - Izegem - Tielt)
  • KW Brugsch Handelsblad (Brugge - Torhout)
  • KW De Zeewacht/Kust 

Daarnaast verrast KW zijn lezers regelmatig met KW Specials. Deze extraatjes focussen op zaken die de West-Vlamingen boeien, zoals wonen, toerisme in eigen streek, het beste van West-Vlaanderen, vastgoed, vakantie en werken in West-Vlaanderen.

Website & e-nieuwsbrief

Complementair met De Krant van West-Vlaanderen bouwt KW aan een extra bereik via de website kw.be en de e-nieuwsbrief. 24/7 brengen we al het lokale nieuws tot bij de lezer. Samen met de verhalen vind je op KW.be unieke fotoreeksen, video’s, extra reportages en tal van actuele rubrieken. Via de mobiele site van KW is het laatste West-Vlaamse nieuws nooit veraf. KW brengt jouw boodschap online, dit op elk moment van de dag.

Contact

Bel ons op 051 26 61 36, mail naar promotie@kw.be of vul onderstaand contactformulier in: