Mijn Stad

Print

Bereik je doelgroep via Facebook

Deel jouw verhaal met mensen die écht van hun stad houden

Heb jij een verhaal te vertellen over jouw onderneming, product of service? En wil je dat graag delen met duizenden mensen uit jouw stad? Deel jouw verhaal ook via de Facebookpagina’s van Mijn StadMijn Stad is een platform met uitsluitend positieve lokale posts. Het brengt mensen samen en informeert hen over hun stad via de diverse online kanalen.

Dagelijks een update van wat leeft in Mijn Stad.
Mijn Stad wil mensen actief laten deelnemen aan het stadsleven door de persoonlijke band tussen de stad en haar inwoners en bezoekers te versterken. We brengen enkel positieve en beknopte lokale berichten over jouw stad. Berichten die makkelijk gedeeld kunnen worden. Bovendien is alles helemaal gratis voor de gebruiker.  We inspireren de inwoners en bezoekers om op ontdekking te gaan in jouw stad!

Informeren, verbinden en inspireren. Dit is waar Mijn Stad voor staat.
Mijn Stad informeert de inwoners en bezoekers van een stad over wat leeft in de stad. Daarnaast willen we alle aspecten van een stad samenbrengen en vooral de mensen verbinden. Last but not least inspireert Mijn Stad gebruikers om de stad in te trekken, naar een event te gaan of (nieuwe) ondernemingen te ontdekken.

Jouw verhaal ook op Mijn Stad?