Mijn Stad native

Print

Native advertising op de app, sociale media en website van Mijn Stad

Mijn Stad inspireert stadsgeïnteresseerden met frisse, positieve ideeën om het leven in hun stad (of een bezoekje aan een bepaalde stad) nog leuker te maken. Dagelijks verschijnen op de app, website en sociale media van Mijn Stad interessante, beknopte, lokale artikels. Onze content writers hebben hierbij speciale aandacht voor lokale handelaars, verenigingen en evenementen omdat zij het sociale weefsel vormen dat mensen in een buurt samenbrengt.

Waarom native advertising?

  1. Je bereikt de juiste doelgroep. Met Mijn Stad bereik je alle mensen met interesse in jouw stad, wat betekent dat jouw advertenties altijd relevant zijn en worden gezien door een publiek dat precies bij jouw zaak past.
  2. Met jouw verhaal. Onze professionele Mijn stad-redactie brengt jouw verhaal en boodschap in een frisse, positieve en actieve stijl.
  3. Waar jouw doelgroep zich bevindt. We publiceren jouw artikel in de Mijn Stad app, op de Mijn Stad-website en op onze Mijn Stad-Facebookpagina's.
  4. Helemaal op jouw maat. Mijn Stad biedt de extra mogelijkheid om jouw verhaal nog uitgebreider onder de aandacht te brengen. Stel zelf het pakket samen dat bij jou past.

Locaties

Op vandaag telt Mijn Stad 13 actieve communities, die elk voorzien zijn van hun eigen Facebookpagina:

De missie van Mijn Stad

  • een platform zijn, met uitsluitend positieve lokale posts, dat mensen informeert en samenbrengt via diverse online kanalen
  • het gemeenschapsgevoel versterken
  • de bezoeker up-to-date houden van wat leeft in de stad en stimuleren om actief deel te nemen aan het stadsleven
  • de persoonlijke band tussen de stad en haar inwoners en bezoekers versterken
  • lokale handelaars, verenigingen en evenementen in de kijker plaatsen. Zij bepalen immers voor een groot stuk mee de identiteit van een stad.

Het doel van Mijn Stad

De stad tot bij de inwoners en bezoekers brengen via een betrouwbaar online platform. Daar waar Facebook niet komt, Twitter te weinig mensen bereikt en de grote media niet geraakt, daar wil Mijn Stad zijn. We willen het go to platform zijn voor buurtbewoners die op zoek zijn naar leuk nieuws uit hun favoriete stad.

De kracht van adverteren via Mijn Stad

LEEFWERELD BEREIK
Benut de kracht van 'earned media' met een post van Mijn Stad: als Mijn Stad jouw boodschap uitdraagt, komt die sterker binnen bij jouw doelgroep Mik lokaal op de ruime groep stadsgeïnteresseerden in 13 Vlaamse centrumsteden
TIMING RETURN ON INVESTMENT
Jouw doelgroep kiest zelf wanneer zij jouw boodschap oppikken in hun newsfeed Focus op native advertising en inspireer de stedelingen en stadsgeïnteresseerden met jouw verhaal

Inzetbaar voor jouw marketingdoelstellingen

GEZIEN WORDEN

Inspireer de stedelingen en stadsgeïnteresseerden met jouw verhaal
GEKOZEN WORDEN Met de juiste 'story' wek jij het nodige vertrouwen op bij je doelgroep
GECONNECTEERD BLIJVEN

Met een content marketing plan blijf je 'in touch' met je klanten en potentiële klanten.
Zo maximaliseer je hun waarde voor jouw business.

WEBSITEAPP

Meer weten? Neem gerust contact op: