Algemeen

Print

Roularta Media Group wil de bedrijven op het vlak van rekrutering een one-stop-solution aanbieden. Roularta Recruitment Solutions, kortweg RRS, is de business unit die geïntegreerde communicatie-oplossingen voorziet voor de rekruteringsmarkt.

Onze ruime waaier aan oplossingen (print – online – events) stelt ons in staat voor elke functie een oplossing te bieden en uw zoektocht naar de geschikte kandidaat te faciliteren. Of het nu gaat om actief of latent werkzoekenden, high potentials of toegankelijke profielen, punctuele campagnes of employer branding – voor elk rekruteringscampagne werken we een oplossing op maat uit.

In Nederlandstalig België is Roularta marktleider in regionaal rekruteren met Regiotalent in Deze Week, De Zondag en KW en via Regiotalent.be. Regiotalent garandeert het grootste bereik in uw regio.
De regionale jobbeurzen van Streekpersoneel brengen bedrijven en kandidaten ook fysiek met elkaar in contact op 9 locaties in Vlaanderen.

Ook de gekende magazines (Trends, Knack, Sport/voetbalmagazine …) en de daaraan gekoppelde nieuwssites kunnen aan/tegen aantrekkelijke voorwaarden ingezet worden voor rekruteringsdoeleinden en zijn uiterst efficiënt in het bereiken van specifieke targetgroepen.

Onder de koepel Roularta Digital bieden we eveneens rekruteringsoplossingen op maat aan via Facebook, Google Ads, Proxistore (netwerk van lokaal inzetbare bannering op nieuwssites).

Meer weten? 
Contacteer ons op tel 051 / 26 67 89 of rrs@roularta.be.