Algemene Info

Print

Een geurig kopje koffie, een tinkelend glas champagne, een knusse zetel. Met het gratis lifestylemagazine Steps creëert u het ideale relaxmoment voor u en uw klanten.

Lichtvoetig, helder en fris
Steps brengt een boeiende inhoud die het waard is om gelezen te worden. Vlot geschreven door professionele journalisten brengt Steps in elke editie 4 redactionele rubrieken: mode, wonen, reizen en culinair.

Steps, gratis in de favoriete winkels van lezers
Steps charmeert, verleidt, prikkelt en beloont haar lezers met een nieuwe wereld van stijl, klasse en goede smaak. Steps ligt GRATIS in alle favoriete winkels van onze lezers & wordt bovendien ook verstuurd naar de Libelle-abonnees samen met de Libelle.

Zet uw zaak in de kijker
Steps biedt u een interessante context voor uw advertenties. Steps brengt dromen dicht bij haar lezers. Laat uw klanten, onze lezers, ook dromen met uw stijlvolle, eigentijdse advertenties. Van een kleine advertentie, een dubbele pagina tot advertorials, bespreek met ons wat u precies wilt. Wij helpen u graag verder maar kijk alvast op www.steps.be/adverteren voor meer inspiratie.

Naast de printactiviteit leeft Steps ook verder online. Met een app voor iPad en met de sociale media. Steps heeft een bruisende Facebook-pagina en een Twitter-account. Daarnaast is er ook een website waar de lezer alle edities van Steps kan bekijken én een blog. Wekelijks worden 2 nieuwsbrieven verstuurd met de meest gelezen webberichten van de week.

Kerncijfers Steps Magazine