COVID-19: onze media blijven verschijnen en wij staan klaar voor u

Print

Sedert enkele weken worden wij geconfronteerd met de forse uitbreiding van de covid-19-epidemie. Dit heeft de overheid genoopt tot het nemen van strikte maatregelen die wij volmondig begrijpen en ondersteunen. We hebben uiteraard ook de nodige stappen gezet om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te beschermen, in lijn met de richtlijnen van de overheid en van Roularta Media Group.

Roularta Media Group zal haar burgerlijke verantwoordelijkheid als mediabedrijf verder blijven opnemen en de bevolking op een onafhankelijke, betrouwbare en kwaliteitsvolle manier informeren over covid-19 en andere belangrijke onderwerpen.

Kranten en tijdschriften verschijnen normaal en digitaal zorgen wij voor een ononderbroken 24/7 berichtgeving. Het is duidelijk dat de vraag naar informatie in deze periode groter is dan ooit.

We zijn er zoals altijd om onze rol als media-en marketingexpert te vervullen en u met raad en daad bij te staan. Mocht u vragen hebben, neem dan zeker contact op. Uw media-en marketingexpert staat voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,

Xavier Bouckaert
CEO Roularta Media Group