De Zondag | 20 jaar

Print

De Zondag heeft een totaal bereik van bijna 1.5 miljoen lezers.
Interessant om in te adverteren? Zeker wel!

CONCEPT

De Zondag blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Wo-hoo!

Dit hebben we al gevierd met heel wat succesvolle win-acties. Onze 100 aperitiefboxen vlogen de deur uit en ook de Gouden Pistolet werd gevonden door heel wat lezers. 
Deze winnaars konden genieten van een heerlijke aperitief of 20 weken lang gratis broodjes of ontbijtkoeken. Geweldig toch, zo'n verjaardag vieren? 

Deze win-acties dragen niet enkel bij aan het succes van De Zondag maar zorgen er ook voor dat meer mensen De Zondag lezen én vergroten hierbij de visibiliteit van jouw advertentie
WIN-WIN

Om het jaar mooi af te sluiten brengen we op 19 september een feesteditie uit waarbij we een blik op de toekomst werpen en een droomreis weggeven. Een droomreis die iedereen wel van zijn bucketlist wil afvinken. Naast de droomreis voorzien we via www.dezondag.be nog meer dichtbij bestemmingen en activiteiten in deze winactie. 

Het moment dus om te adverteren. 

PROMOTIE

Feliciteer De Zondag met z'n 20ste verjaardag in je advertentie. Dan verdubbelen wij het formaat van jouw advertentie. Helemaal gratis, vanaf min 1/4 pagina. 

FORMATEN

  • 1/4 pagina 
  • 1/2 pagina
  • 1/1 pagina

BELANGRIJKE DATA

Verschijningsdatum: 19 september 2021
Deadline plaatsing advertentie: 14 september 2021 (voor verschijning met proef) of 15 september 2021 (afgewerkt materiaal)

Meer weten over De Zondag viert 20 jaar?