De Zondag | De Groene Zondag

Print

Duurzaamheid is meer dan ooit een ‘hot topic’. Mensen willen verantwoord consumeren en leven. Bijgevolg kiezen ze steeds vaker voor bedrijven die bewust duurzaam ondernemen. Niet alleen jonge generaties – iederéén draagt tegenwoordig zijn steentje bij voor een betere wereld.

CONCEPT

Vanaf 1 november richt de wereld zijn ogen op de klimaatconferentie in Schotland. Daarom brengt De Zondag op 31 oktober ‘De Groene Zondag’ uit. Alle items in deze speciale uitgave steken we maximaal in ‘een groen jasje’ – letterlijk en figuurlijk.

Draag je duurzaamheid als bedrijf of merk hoog in het vaandel en mag iedereen dat weten? Bied je bijvoorbeeld duurzame producten of diensten aan? Sta je achter ecologisch verantwoorde, energie-efficiënte woningen of projectontwikkeling? Ben je trots op jouw duurzame 'way of working'? Maakt duurzaamheid integraal deel uit van je CSR (Corporate Social Responsibility)-activiteiten?

Dan is een awareness-, promotie- of employer branding-campagne in ‘De Groene Zondag’ een niet te missen opportuniteit!

EXCLUSIEVE AANBIEDING

Pak in jouw advertentie uit met een duurzame boodschap en geniet van maar liefst 40% KORTING! (niet cumuleerbaar met andere kortingen)

Tip: maak impact met een advertorial

Lezers verslinden content die hen interesseert, ongeacht of het om een redactioneel stuk dan wel een advertorial gaat. Zolang de boodschap maar relevant en betrouwbaar is. Advertorials zijn dus een zeer effectieve en geloofwaardige manier om jouw verhaal te brengen!

FORMATEN

  • 1/1 pagina
  • 1/2 pagina
  • 1/4 pagina
  • Redactieband

BELANGRIJKE DATA

Verschijningsdatum: 31 oktober 2021
Deadline met proefversie: 27 oktober 2021
Deadline met afgewerkt materiaal: 28 oktober 2021

MEER WETEN OVER DE GROENE ZONDAG?