Dossier Zorg

Print

Dossier ZORG

Het Vlaamse zorglandschap is volop in beweging

Door de coronacrisis evolueert de gezondheidssector met een sneltreinvaart. Dit gaat van technologische ontwikkelingen, doorgedreven automatisatie tot de dienstverlening zelf. Concrete voorbeelden zijn hulpmiddelen om zo lang mogelijk thuis te wonen als oudere of meer intensieve thuisverzorging voor langdurige ziekten. Kortom, de zorgorganisatie van de toekomst krijgt een andere opdracht met mooie uitdagingen en talrijke opportuniteiten die erbij horen.

Redactie focust op toekomst van de zorg
In aanloop naar Dag van de Zorg brengt De Zondag op 14 maart een dik dossier 'Zorg':  De redactie legt enkele ‘zorgvraagstukken’ voor aan experten en stelt volgende kernvraag aan mensen op het werkveld: ‘Wat kan er gebeuren om uw job in de zorg beter te maken?’. ​Andere vragen waarop de redactie een antwoord brengt: 'Wat is de impact van corona op de zorgsector? Op de zorgopleidingen? Op de invulling van de vacatures?'.

Natuurlijk ontbreekt de ‘ik hou van u’-actie niet !

Als trouwe partner van 'Dag van de Zorg' zet De Zondag graag zijn schouders onder de actie 'Ik hou van u'. Deze actie zetten we o.a. extra in picture op de cover van de verschijning van 14 maart.  

Speciaal AANBOD – Dossier Zorg

Kies voor een combi campagne van printadvertentie met Local Display Advertising en geniet 30% korting op je campagne (print én online). In deze actie zijn min. 30 000 vertoningen in Local Display Advertising inbegrepen.

Verschijningsdatum:
14 maart 2021 in alle edities van De Zondag

Past jouw merk of zaak in het Dossier Zorg van De Zondag?
Aarzel niet om een offerte op maat te vragen via uw vertrouwde accountmanager of het regionale kantoor van uw streek.