Het zomert in De Zondag

Print

Het zomert in De Zondag

 Wist je dat vakantie in eigen land steeds populairder wordt in België? Bijna de helft van de Belgen kiest ervoor om minimum 1 week van de zomervakantie thuis te blijven. Hier speelt De Zondag slim op in en verschijnt gewoon door. Ook in de zomermaanden! Dé uitgelezen kans om te schitteren met uw zomeraanbod in een mooie, zomerse context.

 De Zondag trakteert...met 1+1 GRATIS

Heb je een speciaal zomeraanbod uitgewerkt? Verdienen uw zomersolden een extra boost? Neem je deel aan de lokale braderij? 
Met een zomercampagne in De Zondag zet je je zaak ook in zomer dubbel in de kijker met onze zomeractie 1 + 1 GRATIS.

  • Hoe werkt het?
    Reserveer tussen 1 juli tot 25 augustus 2019 advertentieruimte in De Zondag en je krijgt er zomaar dezelfde advertentieruimte gratis bovenop.*
  • Geef je zomercampagne extra pit
    Combineer je printcampagne met een "straffe" online campagne met Local Display Advertising. Zo bereikt jouw campagne alle lezers van onze nieuwssites zoals Knack, Trends, Feeling, Libelle, Flair...uit je regio.

We bekijken graag samen hoe we jouw zomer succesvoller kunnen maken.
Krijg ons advies via mail of bel uw accountmanager.

* Deze actie is verbonden aan specifieke voorwaarden en is niet cumulatief met andere promoties. Voor alle info, tarieven en reservaties, neem contact op met je accountmanager. Deze actie geldt niet op de verschijningsdata 25/7, 1/8 en 7/8 wegens gereduceerde verschijning en geldt niet op editie De Zondag Kust.