Mededeling Covid-19

Print

Samen staan we sterk!

Ook nu, in deze uitzonderlijke omstandigheden, kunt u op ons rekenen.

In deze onrustige tijden blijft onze gratis krant De Zondag een belangrijke, laagdrempelige bron van informatie. We blijven onze lezers informeren en doen er alles aan om deze rol de volgende weken te blijven vervullen.

  • Door de uitzonderlijke omstandigheden gaat De Zondag de komende weken enkel online verder. 
    Hiervoor lanceren we een ruime mediacampagne zodat al onze lezers, displaypunten én adverteerders hiervan op de hoogte zijn. Wil je De Zondag ook als eerste in je mailbox? Registeer je dan op onze enieuwsbrief.
  • Onze andere krant De Streekkrant zal de volgende 5 weken niet verschijnen. Vanaf 28 april 2020 valt ze terug in de brievenbussen van geselecteerde regio's.
  • De verschijning van Steps Gold is verschoven naar 16 mei 2020.

Voor u, als ondernemer, heeft de huidige situatie ongetwijfeld een impact op uw business. Wij blijven klaarstaan om met u mee te denken en u te ondersteunen in de communicatie naar uw klanten. 

Wij blijven bereikbaar.

De hedendaagse communicatiemiddelen laten ons toe om op een veilige manier contact te houden. Roularta Local Media is volledig uitgerust om videocalls mogelijk te maken. Dit kan eenvoudig via pc, laptop of gsm en vereist geen speciale installatie van software of apps. 

Neem gerust contact op met uw regionaal kantoor of uw accountmanager voor meer informatie.