MIJN STAD TV BREIDT UIT

Print

Mijn Stad TV – een netwerk van beeldschermen in drukke handelszaken – heeft in 2022 opnieuw grote uitbreidingsplannen. Op vandaag staat de teller al op 420 beeldschermen, verspreid over 30 populaire steden in Vlaanderen. Roularta Local Media trekt dit aantal schermen op tot 500 tegen de zomer van 2022, en sluit ook extra uitbreiding in het najaar niet uit. 

Mijn Stad TV zag het daglicht in 2020. Initiatiefnemer Kris Van Peteghem (Product & Project Manager) zag de wachttijd van lokale consumenten als onbenut potentieel om hen te entertainen en inspireren. Door een beeldscherm op te hangen op een centrale plaats in de handelszaak, laten klanten de feed op hun smartphone even voor wat het is en worden ze geboeid door inspiratie van de handelszaak zelf, alsook door boodschappen van adverteerders, het weerbericht en leuke ‘attention grabbers’.

Een succes, zo blijkt. Een kleine 2 jaar sinds de opstart van Mijn Stad TV hebben al 420 handelszaken (supermarkten, slagerijen, frituren, bakkerijen, postpunten, krantenwinkels, broodjeszaken …) in 30 Vlaamse centrumsteden een beeldscherm hangen:

Verdere uitbreidingen

Mijn Stad TV nadert stilaan de kaap van 500 schermen - een ambitie die Kris tegen de zomer hoopt waar te maken. “En we sluiten niet uit dat dit aantal nog verder opgetrokken wordt in het najaar”, aldus Kris. “Maar dat hangt af van verschillende factoren – waaronder voornamelijk de beschikbaarheid van chips. Dat de grondstoffenschaarste door de coronacrisis hierin een essentiële rol speelt, hoef ik je niet te vertellen.”

Gegarandeerd bereik

Afhankelijk van de grootte van de stad, voorziet Mijn Stad TV een netwerk van 20 dan wel 10 schermen. De schermlocaties worden door Roularta Local Media zorgvuldig geselecteerd: in steden met 20 schermen moeten de 20 locatiehouders samen minstens 25.000 klantenbezoeken per week tellen, in steden met 10 schermen (en dus locatiehouders) zijn dat er minstens 12.500. Zo krijgen adverteerders een gegarandeerd bereik.

Interesse als adverteerder of potentiële schermlocatie?

Interesse om als adverteerder jouw (al dan niet geanimeerde) boodschap in regio(‘s) naar keuze af te spelen? Contacteer ons gerust via onderstaand contactformulier. Wens je een scherm in jouw zaak te hangen en zo deel uit te maken van het Mijn Stad TV-netwerk in jouw regio? Ga dan naar https://mijnstad.tv/ voor meer info.