Nieuwbouwzondag

Print

Zet jouw nieuwbouwprojecten in de kijker

Nieuwbouwzondag is dé inspiratiedag in Vlaanderen voor iedereen die een woning/appartement wil kopen als toekomstige bewoner of als investeerder, of wil bouwen op maat.

Op Nieuwbouwzondag stellen meer dan 150 deelnemende bedrijven honderden nieuwbouwprojecten open voor bezoekers. Roularta Real Estate zorgt met een grootschalige mediacampagne via radio, kranten & tijdschriften, Google en sociale media voor de opkomst. Ons doel: kandidaat-kopers tot bij jou brengen, zodat jij op korte tijd kwalitatieve leads en conversies genereert.

Nieuwbouwzondag vindt 2 keer per jaar plaats. De eerstvolgende datum is: zondag 23 oktober 2022.

Wie kan deelnemen?

Nieuwbouwzondag is relevant voor zowel vastgoedkantoren als projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Alles wat nieuwbouw is, kan via Nieuwbouwzondag gepromoot worden bij de bezoekers: nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen, verkavelingen, inspiratiewoningen, toonzalen, ...

Dit vonden de deelnemers aan eerdere edities:

"We zijn zeer tevreden over het concept en de kwaliteit van de leads die via Nieuwbouwzondag binnenkwamen!"

 Vlaemynck, winnaar Nieuwbouwzondag-wedstrijd voorjaar 2022

"Een echte voltreffer! We hebben heel veel geïnteresseerde kandidaten over de vloer gehad. Iedereen was aangenaam verrast van de ruimte die zich achter de gevel bevond, wat nogmaals bewijst dat een kijkdag zijn nut heeft."
- Simoen & Vermeulen

"We hadden ruim 300 bezoekers. Om punten te geven op het initiatief, kunnen we zeggen dat dit een 10/10 verdient!"
- Think Urban

"Tevreden van de oprecht geïnteresseerde bezoekers op Nieuwbouwzondag!"
- Vastgoedgroep Degroote

"Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug! En of Nieuwbouwzondag een succes was! We zijn blij dat we onze mooie projecten mochten tonen en toelichten met uitgebreid professioneel advies. Tot de volgende keer!"
- Stessens Bouwbedrijf

"3 locaties, 3 topteams, 100 bezoeken. Merci!"
- Lapeire Woningbouw

"Wij vonden het zeker een geslaagde Nieuwbouwzondag en voor herhaling vatbaar. We hadden ongeveer 250 bezoekers, en de kwaliteit hiervan vonden wij ook erg hoog."
- Multibat

"We hadden heel wat bezoekers met een groot aantal effectief geïnteresseerden. Verhouding 50/50 investeerders en mensen die het appartement of de woning zelf willen bewonen. Bedankt!"
- Corpuss