Steps | Communie

Print

Elk jaar vieren meer dan 130.000 gezinnen in Vlaanderen een eerste communie, plechtige communie of lentefeest. Nu feesten weer is toegestaan, sparen ouders en familieleden kosten noch moeite om een er een memorabel feest van te maken. Om alles tijdig geregeld te krijgen, start deze jonge, actieve doelgroep al rond de jaarwisseling actief met plannen.

CONCEPT

'Steps Communie' verschijnt op 11 december en is voor adverteerders de perfecte opportuniteit om gezinnen te bereiken die vanaf dan volop inspiratie zoeken. Het wordt een must-have bewaarnummer boordevol inspirerende content voor communie- en lentefeesten. Daarin mag jouw zaak of merk zeker niet ontbreken!

Het Communie-dossier wordt tête-bêche gekoppeld aan het Steps-magazine en aangevuld met een aparte website ‘communie.be’. Het gewone Steps-magazine zal de focus leggen op de aankomende  eindejaarsfeesten.

In het Communie-bewaarnummer laten we een communicantje aan het woord, delen we een handige checklist voor een geslaagd communie- en/of lentefeest en gaan we dieper in op verschillende entertainmentmogelijkheden (een goochelaar, clown, springkasteel ...). Kortom: alle tips & tricks om er een onvergetelijke dag van te maken - en voor jou als adverteerder hét moment om gezinnen in jouw buurt te inspireren. 

ADVERTEERMOGELIJKHEDEN

  • Printadvertentie in het Communie-dossier van het Steps-magazine
  • Online bannering op drukbezochte lifestyle-websites zoals Flair, Feeling, Libelle ...

Wil je kwalitatief en snel klanten scoren? Schrijf je dan in voor de branded content en verschijn in onze publireportages met jouw expertise over een geslaagd communie-/lentefeest. 

DISTRIBUTIE

Het Communie-bewaarnummer zal beschikbaar zijn op de gewoonlijke ophaalpunten en als bijlage verdeeld worden aan de Libelle-abbonnees.

FORMATEN

  • 2/1 pagina
  • 1/1 pagina
  • 1/2 pagina
  • 1/4 pagina

BELANGRIJKE DATA

Verschijningsdatum: 11/12/2021
Deadline met proefversie: 26/11/2021
Deadline met afgewerkt materiaal: 30/11/2021

Meer weten over Steps Communie?