Steps Loving You | 4 september 2021

Print

Steps Loving You is de ideale handleiding voor wie aan trouwen denkt. Je vindt er alle inspiratie, tips én handige afchecklijstjes om van je huwelijksfeest de mooiste dag van je leven te maken! Van die spectaculaire bruidsjurk over een romantisch feest tot die romantische huwelijksreis… Het organiseren van een droombruiloft, start met de Steps Loving You.

Steps Loving You inspireert toekomstige bruidsparen én hun familie en vrienden met artikelen over de nieuwste trends en tips. Als trouwspecialist mag je dus zeker niet ontbreken in Steps Loving You. Je bereikt immers heel wat Vlaamse bruidsparen én hun entourage die hun huwelijksfeest voor het komende jaar plannen.

CONCEPT

Een themanummer ‘Steps Loving You’ dat als tête bêche wordt gekoppeld aan het gewone magazine en een dedicated website ‘lovingyou.steps.be’ met inspirerende content. De unieke kans om als trouwspecialist in dit nummer uit te blinken. Door content met advertenties te koppelen in zowel print als online komt jouw zaak in contact met +/- 20.000 Vlaamse bruidsparen die volop hun huwelijk aan het plannen zijn.

PUBLICITAIRE FORMULES

  • Advertentie-mogelijkheden in print als online
  • Bannering of advertorials op lovingyou.steps.be

WAAROM ADVERTEREN IN STEPS LOVING YOU

  • Accentueer uw expertise in deze wedding special, dankzij deze specifieke content heeft het magazine een grote bijhoudfactor en word of mouth
  • Bouw naambekendheid op via een stijlvolle advertentie met mooie fotoreportage
  • Inspireer bruidsparen in de buurt door lokaal te adverteren in zowel print als online
  • Profiteer van het grote distributienetwerk van Steps Magazine (280.000 exemplaren + blistering bij Feeling & Libelle)
  • Combineer print met online voor een ijzersterke marketingcampagne en een maximum resultaat

VERSCHIJNINGSDATUM :
zaterdag 04/09/2021

Deadline om uw advertentie in het print magazine te reserveren:
23/8/2021

Meer weten?
Contacteer je vertrouwde accountmanager, vraag direct een offerte op maat of bel even naar ons regionale kantoor van je streek.

Meer weten over Steps Loving You?