Steps Stay-Vacation - 12 juni 2021

Print

Inspiratiegids voor vakantie in eigen land of thuis

Ook dicht bij huis zijn er tal van leuke activiteiten om te doen en verborgen plekjes om te verkennen. Ideaal om al het moois van ons eigen land te ontdekken. Een stay-vacation biedt bovendien tal van voordelen: budgetvriendelijk, dichtbij huis en alles op eigen tempo.

Inspiratiegids voor vakantie in eigen land of thuis
Maar wat kan je nu allemaal doen bij vakantie in eigen land? De Steps redactie zocht alvast de leukste activiteiten en gezelligste plekjes uit en inspireert met ideeën voor coole micro-avonturen. De redactie gaat op zoek naar unieke ervaringen en geeft tips over bijzondere uitstapjes en activiteiten. De ideale gids om de zomer- maanden van 2021 helemaal vol te boeken met leuke activiteiten om van te genieten samen met familie en/of vriendenbubbel.

PUBLICITAIRE FORMULES

  • Advertentie-mogelijkheden in print als online
  • Bannering of advertorials op steps.be
  • Local Display Advertising op de Roularta Lifestyle websites zoals Libelle, Flair, Feeling, KnackWeekend,... Zo bereikt je online campagne het merendeel vrouwelijke bezoekers van de Roularta websites. Bovendien kan je regionaal online adverteren. Via Steps Local Display Advertising adverteer je online in dezelfde regio als de edities van je printadvertentie.

WAAROM ADVERTEREN IN STEPS STAY-VACATION

  • Accentueer uw expertise in deze vakantiespecial, dankzij deze specifieke content heeft het magazine een grote bijhoudfactor
  • Bouw naambekendheid op via een stijlvolle advertentie met mooie fotoreportage
  • Profiteer van het grote distributienetwerk van Steps Magazine (400.000 exemplaren met 2 bedelingsmomenten)
  • Combineer print met online voor een ijzersterke marketingcampagne en een maximum resultaat

VERSCHIJNINGSDATUM :
zaterdag 12/06/2021

Meer weten?
Contacteer je vertrouwde accountmanager, vraag direct een offerte op maat of bel even naar ons regionale kantoor van je streek.