Tam-Tam Kust wordt Tam-Tam Knokke-Heist

Print

Tam-Tam Kust wordt Tam-Tam Knokke-Heist

Op 19 juni verandert Tam-Tam Kust van naam en wordt Tam-Tam Knokke-Heist.  Recent is Roularta Local Media een unieke samenwerking aangegaan met de gemeente Knokke-Heist waarbij de gemeentelijke informatie, naast regionale redactie, voortaan een prominente plaats krijgt in de krant.  

Tam-Tam biedt de gemeente een sterk platform aan om zo sneller de inwoners en bezoekers te informeren over het reilen en zeilen in Knokke-Heist. Tam-Tam blijft een klinkende naam in de regio met naast gemeente-info van Knokke-Heist, ook nog regionale redactie uit de omliggende gemeentes. Daarnaast hebben we beslist om de editie Deze Week Middenkust aan te passen.

Wat betekent dit voor u als adverteerder?

  • Meer ruimte voor lokale en regionale redactie
    In deze unieke formule verschijnt uw advertentie naast gemeentelijke informatie van Knokke-Heist én de sterke redactie over de Oostkust en het achterland.
  • Frisse ‘make-over’ van ons advertentieblad
    Naast een nieuw logo krijgt Tam-Tam Knokke-Heist een aangepaste lay-out én papier van een betere kwaliteit.
  • Unieke bedeling in de regio voor een optimaal bereik van uw boodschap
    In Knokke-Heist en buurgemeenten Damme en Zeebrugge valt Tam-Tam bij elke inwoner in de brievenbus. Daarnaast komt er ook een ruim netwerk aan displaypunten in het Meetjesland (Maldegem) en in West-Zeeuws-Vlaanderen (NL)