UPDATE - We're ready for take off!

Print

De Zondag weer bij de bakker, De Streekkrant weer in de brievenbus!

Goed nieuws voor de 1,5 miljoen trouwe lezers van De Zondag.

Vanaf zondag 3 mei ligt de papieren krant weer bij de bakker of in de supermarkt. Het wordt een bijzondere krant met een uitzonderlijk nationaal karakter. Algemeen directeur Luk Wynants: “Normaal verschijnt De Zondag op 16 edities, bij deze heropstart kiezen we voor één nationale editie. Die zal wel overal in Vlaanderen bij de bakkers, slagers en supermarkten te verkrijgen zijn.”

Na de aankondiging van de lockdown op 13 maart, verscheen De Zondag nog tot en met 22 maart op papier. Nadien volgden 5 weken waarin De Zondag alleen digitaal te lezen was. Directeur redactie Pascal Kerkhove: “Die digitale versie was een groot succes met heel veel nieuwe digitale lezers tot gevolg. Niettemin zijn we erg blij om vanaf 3 mei weer onze klassieke papieren krant aan te bieden. De Zondag past al twintig jaar perfect bij de gezelligheid van het ontbijt op zondagochtend.” De Zondag blijft ook digitaal te lezen via DeZondag.be.

Goed nieuws is er ook voor de lezers van De Streekkrant.
Vanaf woensdag 20 mei zit die opnieuw gratis in de brievenbus.

En nog goed nieuws is er voor de vele lezers van Steps.
Op 13 juni verschijnt Steps Staycation, een bijzondere en niet te missen zomers magazine met focus op vakantie in eigen land. Intussen blijven de Steps-nieuwsbrieven vast verschijnen op dinsdag en vrijdag.

“Zo zijn we helemaal terug met al onze producten bij de lezer én de adverteerder.” vult Algemeen Directeur Luk Wynants nog aan.