Deze Week

Print

Deze Week – onze krant met zijn nieuwe naam en zijn nieuwe formule na meer dan 60 jaar De Streekkrant - bestaat 1 jaar. Verleden jaar hebben wij tests gedaan met alternatieve vormen van verspreiding en tijdens de voorbije maanden hebben we goed naar u, onze klanten-adverteerders, en onze lezers geluisterd. Het is onze ambitie dat uw advertenties en campagnes een optimale impact hebben.

Deze Week is dé shoppingkrant van Vlaanderen. Een ijzersterk gratis weekblad met lokale koopjes en interessante aanbiedingen, de  jobmarkt en de immo-advertenties, het lokaal nieuws, puzzels en recepten, enz… Een blad waar uw klanten elke week naar uitkijken.

Download hier de algemene productfiche en vraag aan uw accountmanager naar de productfiche van uw regio.

De 4 belangrijkste vernieuwingen:

Huis-aan-huis bedeeld in alle brievenbussen
Wij kiezen voor de totale huis-aan-huis bedeling. Voortaan krijgen 2,6 miljoen Vlaamse gezinnen Deze Week gegarandeerd in de brievenbus. Deze Week is het enige gratis weekblad dat elke week overal verschijnt in alle provincies, in alle steden en gemeenten van Vlaanderen. Lees meer >>
 

Adverteren kan opnieuw op cover
U leest het goed: uw advertentie kan verschijnen op de cover van Deze Week. Interesse? Wees er snel bij want de formaten en beschikbare advertentieruimte blijven beperkt. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager of het regionale kantoor van uw regio.

 

Uw advertentie helemaal op maat
Een opendeurdag, een fantastische aanbieding of een nieuw product: uw promotiecampagne is bij ons in goede handen. Wij bereiden samen met u een plan voor, afgestemd op uw budget, en op uw maat. Binnen enkele dagen staat uw zaak in Deze Week tegen een bijzonder interessant tarief : u kiest zelf voor een full page (tegen een zeer scherpe prijs) of voor om het even welk formaat dank zij ons nieuw en eenvoudig modulair systeem. Adverteren?

Gratis online
En er is meer: uw gedrukte advertentie wordt automatisch én gratis door onze diensten online geplaatst op uw Facebook pagina en uw Google MyBusiness account. Zo staat uw reclameboodschap, uw promotie-actie, uw opendeurdag direct ook online en bent u ook bereikbaar via de social media voor de consumenten die op zoek zijn. Lees meer>>

Related news