Algemene info

Print

De Krant Van West-Vlaanderen

De abonnementskrant 'De Krant van West-Vlaanderen' ligt aan de oorsprong van Roularta Media Group, maar is op vandaag uitgegroeid tot een heuse community brand. Het biedt een totaalaanbod aan West-Vlaams nieuws via een gedrukte krant op vrijdag, een online leesmodule hiervan én non-stop actuele berichtgeving online via de website en sociale mediakanalen.

KW is een vertrouwde barometer voor wat er leeft in de buurt. Wekelijks brengt KW een slimme mix van lokaal nieuws en authentieke West-Vlaamse verhalen. De Krant van West-Vlaanderen verschijnt wekelijks als hybride krant met drie publicaties.

  • De Krant van West-Vlaanderen, een krant voor de hele provincie
  • Vijf lokale kranten: Brugsch Handelsblad Brugge – Torhout, De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt, KW Kortrijk – Menen – Waregem, Het Wekelijks Nieuws Westhoek – Westkust – De Zeewacht – Kust
  • KW Weekend, een lifestyle- en entertainmentmagazine boordevol aangename tips, verrassende weetjes, knappe fotografie en indringende reportages of interviews.

Daarnaast verrast KW zijn lezers regelmatig met KW Specials. Deze extra magazines focussen op zaken die de West-Vlamingen boeien, zoals wonen, toerisme in eigen streek, het beste van West-Vlaanderen en zoveel meer.

Abonnees genieten een maximale service: toegang tot alle artikels op kw.be, elke vrijdag een krant in de bus en digitale toegang tot alle edities van De Krant van West-Vlaanderen.

Via haar website kw.be bouwt De Krant van West-Vlaanderen aan een extra bereik. Dagelijks worden 110.000 nieuwsbrieven uitgestuurd die een gerichte update bieden van het nieuws van de dag.

De prijs per nummer bedraagt 4,10 euro, de prijs voor een all-inabonnement 16,80 euro per maand. KW biedt een totaalaanbod aan West-Vlaams nieuws, extra rubrieken, verrijkingen (foto, video) en beleving aan.