adverteren als zaak of merk

Maak maximale impact in jouw regio

Ben je zaakvoerder of marketingverantwoordelijke en wil je jouw zaak, aanbod, evenement of actie promoten?

Roularta Local Media beschikt over sterke media-oplossingen die jij in je mediamix kunt inzetten. Van printadvertenties tot online bannering of zelfs digital signage: het kan allemaal!

Ontdek onze merken

Persoonlijke begeleiding

Weet je niet waar of hoe te beginnen? We've got your back! Onze media-adviseurs hebben jarenlange ervaring in de markt en kennen jouw regio als geen ander. Contacteer hen gerust voor een vrijblijvend gesprek en een plan van aanpak.

Neem contact op

Demaeght Zonwering

Maxim, Advies & verkoop

We hebben een heel goede en vlotte samenwerking. Onze media-adviseur is open-minded en meedenkend. 

Drafab Green

Severien Mortier, zaakvoerder

We hebben een vlotte samenwerking met Roularta Local Media. Er worden geregeld nieuwe initiatieven voorgesteld en ze staan open voor onze vragen. 

Le Saulchoir

Stephanie Viaene

We hebben een goede samenwerking met Roularta Local Media. Onze media-adviseur denkt mee met ons bedrijf over hoe we onze visibiliteit kunnen vergroten.

Camee Badkamers

Wij zijn zeer blij met de samenwerking tussen ons en Roularta. Ze communiceren correct en stipt, geven ons ook tips hoe we best een advertentie opmaken en optimaliseren dit dan ook.

Stad Beringen

Esmeralda Meyen

We krijgen een heel persoonlijke aanpak en professionele begeleiding. Wij worden ook steeds geïnformeerd over bijkomende opportuniteiten.

Regionaal Landschap Lage Kempen

An Bloemen, Communicatie De Wijers

Roularta Local Media zorgt voor persoonlijk advies, handelt vlot en correct onze advertenties af met een mooi resultaat. 

Jarderí Tuinmeubelen

Carmen & Stijn Gillemot, zaakvoerders

Roularta is in volle evolutie met telkens nieuwe adverteermogelijkheden, die we in de toekomst zeker gaan blijven inzetten!

Manus Patisserie

Emelie Janssens, zaakvoerder

Onze marketing-aanpak is altijd een mix van print en digitaal en dit werkt! Onze advertenties worden altijd gezien en we krijgen veel positieve reacties van zowel trouwe als nieuwe klanten.  Ook de service na verkoop verloopt perfect. Elke samenwerking is een geslaagde samenwerking!

Schoonheidsinstituut EGA

Sofie Wagemans, zaakvoerder

Al meer dan 30 jaar gaan EGA & Roularta hand in hand. Samen sterk in reclameland!

Shopping Center M2

Catia Spagnoletti, Manager

Roularta Local Media is voor Shopping Center M2 al jarenlang een betrouwbare partner. Dankzij de vlotte, proactieve communicatie en de excellente service van jullie team kunnen we er telkens op rekenen dat de Limburgse lezers op de hoogte zijn van onze animaties. En dat maakt ons uiteraard een zeer blije klant!

Stad Poperinge

Lennert Coutigny, Deskundige Lokale Economie

Het is aangenaam en correct samenwerken, onze media-adviseur is vriendelijk en vlot. Telkens worden we snel geholpen en krijgen we de beste adviezen. Blijf verder doen zoals jullie bezig zijn!

Van Gorp Projects

Bart Van Gorp, zaakvoerder

Roularta is een meedenkend bedrijf met veel mogelijkheden. We hebben een correcte samenwerking gericht op lange termijn.

Van Der Sluis Mode

Guy Lambregts, Bestuurder

Hele fijne samenwerking! We krijgen eerlijk en duidelijk advies, en snel antwoord bij vragen. Roularta is meedenkend met de klanten; ook tijdens de voorbije coronaperiode.

Vragen? Vul het contactformulier in:

zoek op onze website