Roularta Recruitment

Contacteer onze experten

Sta jij in voor de rekrutering en/of employer branding van je bedrijf? Of rekruteer je vanuit een interim- of selectiekantoor voor jouw klanten? De HR-experten van Roularta Recruitment kennen als geen ander de arbeidsmarkt en helpen je graag met het opzetten van een mediacampagne en/of succesvolle jobbeurs.

Algemene contactgegevens
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare
+32 (0) 51 26 67 89 
hallo@regiotalent.be

Roularta Recruitment media-adviseurs

Cindy Depoorter

Cindy Depoorter

Media-adviseur

Cindy Depoorter startte in 2016 bij Roularta en gebruikt haar grote bagage aan media-expertise om volledig op maat van haar klanten de juiste campagnes op te stellen voor het vinden van geschikte kandidaten. 

Cindy woont in het mooie Rumbeke met haar man Nico, haar kinderen Emiliano en Dieuwke en haar Engelse Cocker Spaniël Lizzy. Ze trekt er graag op uit met een stevig paar wandelschoenen aan, liefst naar onbekende streken en verborgen pareltjes. De uitdaging, het gezelschap en de stilte maken haar helemaal zen.

 

+32 (0) 479 65 17 64cindy.depoorter@roularta.be
Monique Hoevenaars

Monique Hoevenaars

Media-adviseur

Monique Hoevenaers werkt al 27 jaar voor Roularta. Vooral de persoonlijke klantencontacten zorgen ervoor dat elke werkdag boeiend blijft. Het begeleiden van bedrijven adhv oplossingen op maat zorgt voor veel voldoening.

Daarnaast is Monique trotse mama van dochters Stefanie en Eline en nog trotsere oma van 3 kleinkindjes, waaronder een tweeling van 6.  Als ze niet aan het werk is, geniet Monique volop van reizen, fietsen, lekker eten en spendeert ze graag zoveel mogelijk tijd met haar kleinkinderen.

 

+32 (0)495 58 05 88monique.hoevenaars@roularta.be
An Bruers

An Bruers

Media-adviseur

An is pas sinds het voorjaar 2022 aan de slag bij Roularta Recruitment, maar voelt zich al helemaal thuis! Als echte 'people person' is het voortdurende contact met klanten en collega's een grote energiedrijver.

An is getrouwd met Len en trotse mama van zoontje Fran en dochtertje Nel. Met 2 kleine bengels in huis blijft er niet veel tijd over voor hobby's, maar ze geniet ervan om gezond te koken voor haar gezin, te zorgen voor een warme en gezellige thuis én vooral veel tijd samen door te brengen.

 

+32 (0) 479 12 61 06an.bruers@roularta.be
Heidi Smeyers

Heidi Smeyers

Media-adviseur

Roularta Recruitment Account Assistants

Rachel Coghe

Rachel Coghe

Account Assistant

Wat? Rachel Coghe heeft veel voeten in de aarde als het op HR aankomt: van haar 10 jaar ervaring bij Roularta werkte ze er 7 in Payroll en 1 in Recruitment & Selectie. Nu is ze als Front Office-medewerker bij Roularta Recruitment voortdurend in contact met rekruteringsagentschappen om hun mediacampagnes te registreren en hen bij te staan met advies.

En verder? Samen met haar man Wouter en haar 2 dochters Estelle en Agathe woont Rachel in Beveren. Ideaal voor wandelingen met hun teckel Madeleine in de velden en om de dag in rustige natuur te kunnen afsluiten. Daarnaast is Rachel gepassioneerd door architectuur, kleur en interieur. Ze wordt helemaal enthousiast als ze met een blanco pagina kan starten in de avondles om zich creatief uit te leven!

 

+32 (0)51 26 65 10rachel.coghe@roularta.be
Ines Verbeke

Ines Verbeke

Account Assistant
+32 (0)51 26 66 97ines.verbeke@roularta.be
Nadine Druwe

Nadine Druwe

Account Assistant
+32 (0)51 26 67 89nadine.druwe@roularta.be

zoek op onze website