DZ Magazine voor HR-professionals

Ook werken is lifestyle!

DZ Magazine verschijnt sinds januari 2022 maandelijks als lifestylebijlage bij de gratis krant De Zondag, beschikbaar bij zo'n 3.800 bakkers en supermarkten in Vlaanderen. Met een hoogwaardige redactionele kwaliteit en een luxueuze uitvoering is dit de ideale omgeving voor jouw campagne. Elk nummer kadert binnen een specifiek thema dat aansluit bij de de leefwereld van een voornamelijk jongere doelgroep (25-45 jaar) - een leefwereld waarin werken een belangrijke pijler vormt.

Employer branding bij latent werkzoekenden

Met DZ Magazine krijg je de kans om jezelf als aantrekkelijke werkgever te positioneren in een duurzame lifestyle-context. Een strategische zet om ook latent werkzoekenden te bereiken en jouw werkgeversimago bij hen te boosten of top-of-mind te houden!

Hoe? Leg met een sterke employer branding-campagne of storytelling in een advertorial je troeven op tafel. Door te tonen waar jouw bedrijf voor staat en wat jij potentiële medewerkers te bieden hebt, maak je het verschil in tijden van 'war for talent'!

Een voorsmaakje?

  • Ga naar de online bladermodule en selecteer jouw regio op de kaart. Daarna krijg je een overzicht van alle recentste edities van De Zondag (eerste rij) en DZ Magazine (tweede rij). Klik op het nummer dat je wenst te lezen.
  • Liever een gedrukt exemplaar? Krijg DZ Magazine gratis in de bus bezorgd via dit aanvraagformulier!

Bereik: wie leest DZ Magazine?

Distributie

DZ Magazine wordt elke laatste zondag van de maand verdeeld over meer dan 3.800 verdeelpunten (bakkers, supermarkten en andere handelszaken die op zondag open zijn) en verschijnt steeds in 16 regionale edities.

Download regiokaarten

Daarnaast is DZ Magazine ook online aanwezig: er verschijnt voortdurend content op de website en op de sociale mediakanalen Facebook en Instagram, en wekelijks krijgen 34.000 subscribers een e-nieuwsbrief in de mailbox.

Lezerspubliek

DZ Magazine wordt wekelijks door meer dan 1,3 miljoen Vlamingen gelezen; goed voor gemiddeld 82.375 lezers per regio. Maar wie zijn die lezers dan?

  • 3 op 4 (73%) is verantwoordelijke voor de aankopen binnen het gezin (VVA).1
  • 1 op 2 (49%) behoort tot sociale groepen 1-4 en is dus eerder welgesteld.1

1 Bron: CIM-rapport 2021-2022

Tarieven: hoeveel kost een HR-campagne in DZ Magazine?

Als recruiter profiteer je van een voordelig rekruteringstarief (25% korting op het brutotarief). Daarbovenop kun je, afhankelijk van het aantal inlassingen, ook nog extra voordeel halen in de vorm van frequentiekorting (meerdere inlassingen in eenzelfde regio) en combinatiekorting (meerdere inlassingen verspreid over meerdere regio's).

Vraag gerust (en vrijblijvend) via het contactformulier onderaan deze pagina een offerte aan en vermeld daarbij jouw doelpubliek.

Deadlines: wanneer je advertentie aanleveren?

Deadline reservatie indien tussenkomst redacteur: 10 werkdagen vóór deadline met proef = 1e woensdag van de maand.

Deadline reservatie + doorsturen materiaal indien je nog een proef wenst: dinsdag 16 uur in de week vóór de week van verschijning.

Deadline indien je drukklaar materiaal kunt aanleveren: woensdag 16 uur in de week vóór de week van verschijning.

Technische specificaties: hoe groot mag je advertentie zijn?

Download een overzicht van alle mogelijke formaten

2/1 pag.H: 314 mm x B: 480 mm
1/1 pag.H: 314 mm x B: 220 mm
1/2 pag. HH: 314 mm x B: 107 mm
1/2 pag. BH: 154 mm x B: 220 mm

 

Vragen? Vul het contactformulier in:

zoek op onze website