Nieuwbouwzondag

Trek kwalitatieve bezoekers naar jouw nieuwbouwaanbod

Dé inspiratiedag in Vlaanderen

Nieuwbouwzondag vond voor het eerst plaats in 2013 en is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot dé inspiratiedag in Vlaanderen voor iedereen die een woning of appartement wil kopen als toekomstige bewoner of als investeerder, of wil bouwen op maat. Twee keer per jaar (in het voorjaar en in het najaar) openen honderden nieuwbouwprojecten hun deuren voor kwalitatieve bezoekers.

Download brochure

Deelnemen aan Nieuwbouwzondag

Nieuwbouwzondag is relevant voor zowel vastgoedkantoren als projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Alles wat nieuwbouw is, kan via Nieuwbouwzondag gepromoot worden bij de bezoekers: nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen, verkavelingen, inspiratiewoningen, toonzalen, ...

Ontdek alles over Nieuwbouwzondag op de website

Gerichte aandacht van sterke media

Met een sterke aankondigings- en promotiecampagne op verschillende mediakanalen (digitaal, offline en op radio) trekken we zoveel mogelijk bezoekers naar de deelnemende nieuwbouwprojecten. De campagnes lopen bij sterke merken als De Zondag, Knack, Flair, Trends, Libelle, Sport/voetbalmagazine en bereikt dus een breed publiek. Met daarbovenop nog eens gerichte campagnes op sociale media, Google en Mijn Stad TV zorgen we voor maximale opkomst.

AVL Woningbouw

Sonja Grosemans, Marketing

Nieuwbouwzondag is voor ons een topevent om verschillende redenen: we krijgen veel nieuwe leads, overtuigen klanten van onze kwaliteit en surfen mee op de grote mediacampagne.

Era Bossuyt

Vicky Meersseman

Wij zijn héél tevreden over de opkomst van deze nieuwbouwzondag. We hopen op een of meerdere verkopen.

Cores Development

Bart Taeymans, Senior Marketeer

De bezoekers zijn in grote getale gearriveerd, én gebleven.We zijn zeker tevreden van de gevoerde campagnes en het gegeven dat we onze kar aan die van Nieuwbouwzondag konden hangen.

Vragen? Vul het contactformulier in:

zoek op onze website