Renovatiezondag

Zet jouw renovatie-expertise in de kijker

Dé inspiratiedag in Vlaanderen

Op Renovatiezondag openen tal van bedrijven in de renovatiesector hun deuren voor iedereen met (grote of kleine) renovatieplannen. Het event vindt jaarlijks plaats in september en is een belangrijk momentum om als renovatie-expert kwalitatieve bezoekers naar je zaak te trekken.

Download brochure

Deelnemen aan Renovatiezondag

Renovatiezondag is relevant voor zowel iedereen die op een of andere manier zijn/haar expertise kan aanbieden aan mensen met renovatieplannen: aannemers, keukenbouwers, schrijnwerkers, ... 

Ontdek alles over Renovatiezondag op de website

Gerichte aandacht van sterke media

Met een sterke aankondigings- en promotiecampagne op verschillende mediakanalen (digitaal, offline en op radio) trekken we zoveel mogelijk bezoekers naar de deelnemende bedrijven. De campagnes lopen bij sterke merken als De Zondag, Knack, Flair, Trends, Libelle, Sport/voetbalmagazine en bereikt dus een breed publiek. Met daarbovenop nog eens gerichte campagnes op sociale media, Google en Mijn Stad TV zorgen we voor maximale opkomst.

Kastoo Schrijnwerk

Hanne Denturck

Veel mensen kwamen inspiratie opdoen in onze toonzaal. Leuk om op deze manier eens extra open te doen op een zondag!

De Boever Ramen & Deuren

Renovatie is de toekomst. De bouwsector heeft nood aan dergelijke initiatieven.

Sack Zelfbouw

Renovatiezondag is een sterk initiatief om de consumenten kennis te laten maken met sterke Vlaamse bedrijven in bouwen en verbouwen.

Vragen? Vul het contactformulier in:

zoek op onze website