Throwback naar het voorjaar van Jobvillage 2023

Gepost op 06/04/2023

De voorjaarseditie van Jobvillage zit er al weer op. Onze jobbeurs lokte alweer heel wat gegadigden, zowel wat betreft de deelnemende bedrijven, als de kandidaten. We kunnen trots terugblikken op enkele mooie cijfers:

  • Jobvillage vond opnieuw plaats in 8 locaties in Vlaanderen
  • 255 bedrijven waren op zoek naar een potentiële match
  • Meer dan 3000 kandidaten passeerden de revue
  • We haalden tweemaal het nieuws met een TV-reportage
  • Er werden heel wat gezellige koffie-babbels gehouden, met meer dan 85.000 verbruikte koffiebonen 

We kregen alvast heel wat positieve reacties van de standhouders.

Zo ook van Dema. Vorig jaar haalde Dema twee aanwervingen uit Jobvillage Roeselare, dus er was geen twijfel om opnieuw deel te nemen dit jaar. Extra leuk: ze namen deel aan de special edition: de Jobvillage nocturne.

Besiana Vehapi, verantwoordelijke rekrutering:

"De nocturne zorgde voor een andere dynamiek: we zagen meer profielen met een  technische achtergrond en het grote deel van de bezoekers waren ervaren en werkend. Ik ga aan de slag met 9 cv’s. Fijn dat we hier een heel uitgebreid gesprek hebben met deze kandidaten en zo al meteen een duidelijk beeld hebben of de match er is. Ik ga heel tevreden naar huis."

Voor Dema eindigde de jobbeurs bovendien in een succesverhaal. Ze vonden een geschikt profiel tussen de kandidaten:

"Intussen is Thomas D. bij ons opgestart en zit hij volop in het opleidingstraject om naar onze aankoopafdeling te gaan. Voor Thomas was het even zoeken omdat dit zijn eerste werkervaring was, maar hij heeft zeker de goede keuze gemaakt!"

Interesse om zelf met je bedrijf deel te nemen? In het najaar komt Jobvillage terug in heel wat locaties in Vlaanderen. Schrijf je snel in via je media-adviseur, want de plaatsen zijn beperkt!

zoek op onze website