adverteren als agentschap

Geef jouw mediacampagne een lokale touch

Bij Roularta Local Media bieden we media-oplossingen aan die gans Vlaanderen kunnen bereiken, maar die je wel tot op provinciaal of zelfs stedelijk niveau kunt aanpassen. Zo profiteer je van een ruim bereik, maar is je boodschap steeds op maat van je doelpubliek. Efficiënt én impactvol!

De aard van onze media-oplossingen laat ook toe om in elke fase van de customer journey aanwezig te zijn: om potentiële klanten aan te trekken, klanten te werven, klantenrelaties te onderhouden en loyaliteit op te bouwen.

Ontdek onze merken

Laat je begeleiden door experten

Open je een nieuwe vestiging, wil je de traffic in je dealernetwerk versterken, of worstel je met (andere) regionale uitdagingen, zoals bijvoorbeeld personeelstekort?

De experten van Roularta Local Media beschikken over pakken media-ervaring en hands-on inzichten uit jouw sector. Bovendien kunnen ze met de handige Mediaplanner geomarketing-tool een analyse op maat maken, gebaseerd op jouw doelstellingen en attractiezones. Al wat jij hoeft te doen, is een lijst van jouw dealers of agenten en hun verkoopzones bezorgen.

Neem contact op

Vragen? Vul het contactformulier in:

zoek op onze website