Kantoor Antwerpen

Roularta Local Media regio Antwerpen & Kempen

Media-impact in Antwerpen

Algemene contactgegevens
Wijnegembaan 2, 2900 Schoten
+32 (0)3 241 16 11
antwerpen@roularta.be

Lokale media-adviseurs

Gespecialiseerd in de vastgoed- en bouwsector

Sandra Depauw

Sandra Depauw

Product & Key Account Manager

Expertisegebied: Key Accounts Vlaanderen

Sandra Depauw behartigt de key accounts van Roularta Real Estate en is ook vaste media-adviseur voor notarissen.

Ze ademt vastgoed, staat ermee op en gaat ermee slapen. Ze kent de markt door en door en heeft een Fingerspitzengefühl voor evoluties en innovatieve oplossingen.

Sandra is niet enkel een uiterst gepassioneerde dame in haar vak, ook haar moederhart, liefde voor culinair (zie @foodiegusto op Instagram) en wanderlust voor verre reizen typeren haar!

 

+32 (0) 478 78 25 97sandra.depauw@roularta.be
Iris Stevens

Iris Stevens

Media-adviseur

Expertisegebied: Kempen

Iris Stevens werkt al sinds 1992 bij Roularta, toen ze nog maar net afstudeerde. Gaandeweg specialiseerde ze zich in de vastgoed- en bouwsector. In haar loopbaan heeft ze alle evoluties van dichtbij meegevolgd in zowel de mediasector (groeiende rol van digitaal) als de immo- en bouwmarkt. Samenzitten met klanten, hun noden en doelstellingen in kaart brengen, samen oplossingen op maat uitwerken en hen zo helpen groeien: daar haalt ze energie uit.

Iris woont, net zoals haar ouders en zus, al de volle 52 jaar in Balen. Ze heeft een zoon van 23, Robbe, en een dochter van 20, Nelle. Beide studenten zitten op kot in Antwerpen: op weekdagen profiteert Iris dus stiekem van de rust & stilte in huis, samen met haar katten Boris en Baziel. Ze kan heel erg genieten van een rustige wandeling om het hoofd even leeg te maken, en ook tegen een goed boek of een restaurant-uitje zegt ze geen nee.

 

+32 (0) 475 24 07 71iris.stevens@roularta.be
Kristel Van Driessche

Kristel Van Driessche

Media-adviseur

Expertisegebied: Antwerpen

Kristel Van Driessche is al sinds 2010 aan de slag bij Roularta Real Estate. De Antwerpse vastgoedmarkt heeft voor haar geen geheimen. Ze beweegt mee in de dynamische vastgoedmarkt en vertegenwoordigt met trots de sterke media in ons aanbod. 

Kristel woont in Kapellen en heeft een 29-jarige zoon alsook 3 pluskinderen, ondertussen ook plus-'volwassenen'. Ze reist graag en veel. Thuis kan je haar vooral vinden in de natuur, bij voorkeur op de fiets!

 

+ 32 (0) 495 59 54 14kristel.van.driessche@roularta.be

Gespecialiseerd in de HR-sector

An Bruers

An Bruers

Media-adviseur

An is pas sinds het voorjaar 2022 aan de slag bij Roularta Recruitment, maar voelt zich al helemaal thuis! Als echte 'people person' is het voortdurende contact met klanten en collega's een grote energiedrijver.

An is getrouwd met Len en trotse mama van zoontje Fran en dochtertje Nel. Met 2 kleine bengels in huis blijft er niet veel tijd over voor hobby's, maar ze geniet ervan om gezond te koken voor haar gezin, te zorgen voor een warme en gezellige thuis én vooral veel tijd samen door te brengen.

 

+32 (0) 479 12 61 06an.bruers@roularta.be

Ondersteuning

Jasmine Cammaert

Jasmine Cammaert

Account Assistant
Sara Malfliet

Sara Malfliet

Creatief Ontwerper
+32 (0)3 241 16 01sara.malfliet@roularta.be

zoek op onze website