Roularta Real Estate

Contacteer onze experten

Ben je een vastgoedmakelaar, projectontwikkelaar, bouwbedrijf of notaris? Het gespecialiseerde team van Roularta Real Estate kent jouwsector als geen ander en geeft je media-advies op maat van jouw noden en doelstellingen. Onze media-adviseurs vertrekken steeds van een blanco blad, luisteren naar jouw noden en denken samen na over een optimaal plan van aanpak. Zij evalueren met jou en sturen bij indien nodig, zodat jouw campagne een maximale return on investment heeft.

Algemene contactgegevens:
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare
+32 (0)92 69 87 11
roularta.real.estate@roularta.be

Roularta Real Estate media-adviseurs

Sandra Depauw

Sandra Depauw

Product & Key Account Manager

Expertisegebied: Key Accounts Vlaanderen

Sandra Depauw behartigt de key accounts van Roularta Real Estate en is ook vaste media-adviseur voor notarissen.

Ze ademt vastgoed, staat ermee op en gaat ermee slapen. Ze kent de markt door en door en heeft een Fingerspitzengefühl voor evoluties en innovatieve oplossingen.

Sandra is niet enkel een uiterst gepassioneerde dame in haar vak, ook haar moederhart, liefde voor culinair (zie @foodiegusto op Instagram) en wanderlust voor verre reizen typeren haar!

 

+32 (0) 478 78 25 97sandra.depauw@roularta.be
Iris Stevens

Iris Stevens

Media-adviseur

Expertisegebied: Kempen

Iris Stevens werkt al sinds 1992 bij Roularta, toen ze nog maar net afstudeerde. Gaandeweg specialiseerde ze zich in de vastgoed- en bouwsector. In haar loopbaan heeft ze alle evoluties van dichtbij meegevolgd in zowel de mediasector (groeiende rol van digitaal) als de immo- en bouwmarkt. Samenzitten met klanten, hun noden en doelstellingen in kaart brengen, samen oplossingen op maat uitwerken en hen zo helpen groeien: daar haalt ze energie uit.

Iris woont, net zoals haar ouders en zus, al de volle 52 jaar in Balen. Ze heeft een zoon van 23, Robbe, en een dochter van 20, Nelle. Beide studenten zitten op kot in Antwerpen: op weekdagen profiteert Iris dus stiekem van de rust & stilte in huis, samen met haar katten Boris en Baziel. Ze kan heel erg genieten van een rustige wandeling om het hoofd even leeg te maken, en ook tegen een goed boek of een restaurant-uitje zegt ze geen nee.

 

+32 (0) 475 24 07 71iris.stevens@roularta.be
Joyce Steenbeke

Joyce Steenbeke

Media-adviseur

Expertisegebied: Midden- en Zuid-West-Vlaanderen

Joyce is al sinds 2006 deel van het team, waarvan de laatste 9 jaar als Account Manager in Midden- en Zuid-West-Vlaanderen.

Joyce is een zeer gepassioneerde salescollega. Ze haalt veel energie uit de contacten met haar klanten (makelaars, projectonwikkelaars en bouwfirma’s), en vindt het fantastisch om samen met de collega’s nieuwe initiatieven en oplossingen uit te werken om nóg beter aan de noden van klanten te kunnen beantwoorden.

Ze is een trotse Oost-Vlaamse en groeide op in Eeklo. Sinds 10 jaar woont ze nu in Wenduine, aan 't zeetje. Ze heeft 2 dochtertjes: Mila (5) en Olivia (2). Ook haar kat Zita maakt deel uit van het gezin. Ze houdt ervan om gezellig te tafelen met vrienden, geniet van mooie strandwandelingen en gaat graag op reis.

 

+32 (0) 474 65 35 82joyce.steenbeke@roularta.be
Kristel Van Driessche

Kristel Van Driessche

Media-adviseur

Expertisegebied: Antwerpen

Kristel Van Driessche is al sinds 2010 aan de slag bij Roularta Real Estate. De Antwerpse vastgoedmarkt heeft voor haar geen geheimen. Ze beweegt mee in de dynamische vastgoedmarkt en vertegenwoordigt met trots de sterke media in ons aanbod. 

Kristel woont in Kapellen en heeft een 29-jarige zoon alsook 3 pluskinderen, ondertussen ook plus-'volwassenen'. Ze reist graag en veel. Thuis kan je haar vooral vinden in de natuur, bij voorkeur op de fiets!

 

+ 32 (0) 495 59 54 14kristel.van.driessche@roularta.be
Kathleen Bogaert

Kathleen Bogaert

Media-adviseur

Expertisegebied: Groot-Brugge

Kathleen werkt al sinds 2010 bij Roularta, en sinds juni 2022 bij de tak Real Estate. De vastgoed- en bouwsector hebben haar altijd al geboeid, en ze popelt om zich verder te verdiepen in de markttendensen.

In haar vrije tijd maakt Kathleen dagelijks een fikse wandeling met Loeka, haar Border Collie. Haar grote hobby is boetseren met klei. Voor de rest haalt ze grote levensvreugde uit het gezelschap van haar gezin en vrienden.

 

+32 (0) 473 86 34 12kathleen.bogaert@roularta.be
Evi Vangeel

Evi Vangeel

Media-adviseur

Expertisegebied: Limburg

Sinds 10 oktober versterkt Evi als Account Manager het Roularta Real Estate-team regio Limburg. 

Evi is interieurarchitecte van opleiding en vertoefde de voorbije jaren op professioneel vlak binnen verschillende sectoren in de bouw, wel altijd sales-gerelateerd. Deze nieuwe job is voor haar de perfecte combi gezien haar passie voor wonen en haar sales-ervaring.

Ook privé is Evi best een ondernemende en bezige bij: naast een aantal sportieve hobby's (zoals padel, fitness, boxing, pilates en yoga) is ze ook actief binnen JCI Hasselt, een vereniging voor jonge professionals. De vrije tijd die nog overblijft spendeert Evi het liefst samen met haar vriend en hond Fay. Ze houdt van verre reizen, wandelen, gezellig afspreken met vrienden en is ook best creatief met klei en verf.


 

+32 (0)477 34 38 75evi.vangeel@roularta.be
Koen Van den Bossche

Koen Van den Bossche

Sales Coach Roularta Real Estate

Expertisegebied: Oost-Vlaanderen

Koen is 3,5 jaar aan de slag bij Roularta Real Estate en opereert vanuit het kantoor in Sint-Denijs-Westrem. De dagelijkse contacten met makelaars en projectonwikkelaars geven hem de drive om telkens te streven naar de perfecte oplossing én die ook in de markt te zetten. 
Als coach zet hij bovendien zijn schouders onder het opleiden, versterken en upgraden van het team media-adviseurs van Roularta Real Estate.

Buiten de werkuren kan je Koen al eens tegen het lijf lopen op een concert of muziekfestival. Zijn levensmotto is niet toevallig: "Rock on!"

+32 (0) 477 23 36 26koen.van.den.bossche@roularta.be
Ruben Achtergaele

Ruben Achtergaele

Media-adviseur

Expertisegebied: Oost-Vlaanderen

Ruben versterkt het team van Roularta Real Estate sinds eind november 2022 en staat enthousiast klaar om er met zijn klanten en collega's een fantastisch 2023 van te maken!

Ruben is trotse papa van een 16-jarige dochter en woont samen met zijn vriendin in het landelijke Gottem. Hij is een echte sportieveling - hij houdt enorm van fietsen en wandelen, liefst in de buitenlucht - en daarnaast ook muziekfanaat met een voorliefde voor de 80's.
 

+32 (0)472 02 88 81ruben.achtergaele@roularta.be

zoek op onze website