Media-oplossingen Roularta Recruitment

Ontdek alle kanalen waarmee je nieuw talent kunt aantrekken

Roularta Recruitment heeft een heel arsenaal aan sterke media-oplossingen in de aanbieding. Printadvertenties, online banners op websites en in nieuwsbrieven, geanimeerde spots op digitale out-of-home schermcommunicatie en deelname aan evenementen: het kan allemaal!

Onze nieuwsbladen & lifestylemagazines

Met het grootste weekblad van Vlaanderen De Zondag bereik je meer dan 1,3 miljoen lezers. De krant verschijnt steeds in 16 regionale edities, zodat je ook heel regionaal kunt gaan targetten. Idem voor diens maandelijkse lifestylebijlage DZ Magazine trouwens! Daarnaast behoren ook de lokale kranten KW (Krant van West-Vlaanderen), Tam-Tam Knokke, Bruzz en Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad tot de mogelijkheden.

Onze digitale oplossingen

De lezers van Knack, Libelle, Trends, Flair, ... bereiken? Dat kan ook online én regionaal! Via Local Display Advertising krijg je gegarandeerde vertoningen van jouw online banners op de websites van straffe Roularta-titels. Of wat dacht je van hyperlokale aanwezigheid in populaire handelszaken? Het beeldschermennetwerk Mijn Stad TV speelt jouw (video)spot af op beeldschermen in centrumsteden naar keuze. Daarbovenop hebben we nog het jobportaal Regiotalent, een vaste waarde in de markt.

Onze jobbeurzen

Met Jobvillage organiseert Roularta Recruitment 2 keer per jaar (in het voorjaar en in het najaar) een reeks jobbeurzen op verschillende locaties in Vlaanderen. Het doel: lokaal talent met jou als topwerkgever in contact brengen!

zoek op onze website